Колеги, при сваляне на заден десен стоп на Mitsubishi Pajeri II, за да сменя изгоряла крушка...счупих щипките, които държат целия "плафон" отдясно за купето. Отляво и отвътре се захваща с винтове! Тези щипки са пластмасови с определен профил в основата, кудето са захванати също с винтове. Понеже не намирам да ги сменя-моля за идея, как чрез "направи си сам" да захвана "плафона", щото не ми харесва така разхлабен! Благодаря предварително на всички съфорумници, които ще се отзоват със съвет!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помогнете със съвет
Свий
X
-
От: Помогнете със съвет
И аз направих същото. Оправих се с помощта на ламаринка от скоба за маркуч( маншон) с голям диаметър. Отрязах необходимата дължина и я извих по профила на пластмасовата щипка. После пробих малък отвор и я стегнах на мястото на щипката с рапидка. Доста добре стана и държи.Последно редактирано от ahead70; 08-06-11, 19:47.Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
0878226696; 0876927507
-
Ми колега вземи моментно лепило (каноконлит )и си го залепи ,а има и едно двукомпонентно лепило на Локтайт ,мажеш с лепилото съединяваш двата детайла и пръскаш с ускорителя ,мигновенно стяга ,и став амного здраво ...MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
-
Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнениеИ аз направих същото. Оправих се с помощта на ламаринка от скоба за маркуч( маншон) с голям диаметър. Отрязах необходимата дължина и я извих по профила на пластмасовата щипка. После пробих малък отвор и я стегнах на мястото на щипката с рапидка. Доста добре стана и държи.
Опитах се да отворя задната врата при недобре наместен десен стоп.
Чу се "ПУК" и вече немаше щипки.
По същия начин изрязах алуминиева ламаринка по профила на щипката и с рапидка и лепило на мястото на оригиналната щипка.
Година вече държи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнениеелектронен е
Коментар
-
Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнениенямам опит с модели преди 96г
И аз бих искал да нямам такъв опит, даже с модели от преди 2010, но уви.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар