Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете със съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете със съвет

Колеги, при сваляне на заден десен стоп на Mitsubishi Pajeri II, за да сменя изгоряла крушка...счупих щипките, които държат целия "плафон" отдясно за купето. Отляво и отвътре се захваща с винтове! Тези щипки са пластмасови с определен профил в основата, кудето са захванати също с винтове. Понеже не намирам да ги сменя-моля за идея, как чрез "направи си сам" да захвана "плафона", щото не ми харесва така разхлабен! Благодаря предварително на всички съфорумници, които ще се отзоват със съвет!!!

От: Помогнете със съвет

И аз направих същото. Оправих се с помощта на ламаринка от скоба за маркуч( маншон) с голям диаметър. Отрязах необходимата дължина и я извих по профила на пластмасовата щипка. После пробих малък отвор и я стегнах на мястото на щипката с рапидка. Доста добре стана и държи.
    Последно редактирано от ahead70; 08-06-11, 19:47.
    Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
    0878226696; 0876927507

Коментар

Ми колега вземи моментно лепило (каноконлит )и си го залепи ,а има и едно двукомпонентно лепило на Локтайт ,мажеш с лепилото съединяваш двата детайла и пръскаш с ускорителя ,мигновенно стяга ,и став амного здраво ...
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнение
        И аз направих същото. Оправих се с помощта на ламаринка от скоба за маркуч( маншон) с голям диаметър. Отрязах необходимата дължина и я извих по профила на пластмасовата щипка. После пробих малък отвор и я стегнах на мястото на щипката с рапидка. Доста добре стана и държи.
        И аз.
        Опитах се да отворя задната врата при недобре наместен десен стоп.
        Чу се "ПУК" и вече немаше щипки.
        По същия начин изрязах алуминиева ламаринка по профила на щипката и с рапидка и лепило на мястото на оригиналната щипка.
        Година вече държи.

Коментар

Колеги моят въпрос не е точно по тази тема но искам да попитам дали някой знае на Паджеро 2 километражът със жило ли е или е електронен за автоматик става въпрос,залягах да гледам от долу но не видях никакво жило

Коментар

електронен е
            Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнение
              електронен е
              Тц ! До 1994 е с жило. След туй електронен.

Коментар

​нямам опит с модели преди 96г
                Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнение
                  ​нямам опит с модели преди 96г
                  Нищо лично колега просто уточнение.
                  И аз бих искал да нямам такъв опит, даже с модели от преди 2010, но уви.

Коментар

Благодаря ви колеги,моят най вероятно е електронен защото е 95г.но сега ще търся евентуалните причини поради който може да не работи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X