Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Outlander 2011 2.2DI-D

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mitsubishi Outlander 2011 2.2DI-D

що не го продадеш на ита сервис питай Светла за изкупуване на стария

Коментар

Ходих онзи ден да разгледам Митсубиши Аутлендър и след многото четене и аз се спрях на него. Най-голямото му предимство в моя случай е, че използва данъчен кредит. Има и допълнително отстъпка от цената. Въпросите ми към Y.Stoqnov са:
      1. Възможно ли е според теб при легнали седалки да влезнат отзад две колела, без да ги напъвам много?
      2. Как се държи колата по дупките, които ги има почти навсякъде?
      3. Пробвал ли си я вече някъде на черен път и как се държи там?
      4. Колко пари ти излезна колата, в момента с отстъпката е към 49000 лв. с ДДС?

Коментар

Първоначално публикуван от nikste Преглед на мнение
        Ходих онзи ден да разгледам Митсубиши Аутлендър и след многото четене и аз се спрях на него. Най-голямото му предимство в моя случай е, че използва данъчен кредит. Има и допълнително отстъпка от цената. Въпросите ми към Y.Stoqnov са:
        1. Възможно ли е според теб при легнали седалки да влезнат отзад две колела, без да ги напъвам много?
        2. Как се държи колата по дупките, които ги има почти навсякъде?
        3. Пробвал ли си я вече някъде на черен път и как се държи там?
        4. Колко пари ти излезна колата, в момента с отстъпката е към 49000 лв. с ДДС?
        Здравей, отговарям под ред.
        1. Зависи от колелетата, но аз лично возих стълба с три звена по 1,8м и при легнали седалки влезе без проблем.
        2. Много по-неустетно в сравнение с бмв318, голф4, сузуки гранд витара, джип чероки (аз взех най-ниското ниво на оборудване с 16" гуми континентал)
        3. Имам около 200км по добруджанските черни пътища (ако могат така да се нарекат) и нямам забележки.
        4. Пак толкова, но слагай и каското, гражданската, маркировката, алармата, металика и разните там банкови такси ако ще я взимаш на лизинг. Алианц е по-неизгоден в сравнение с Райфайзен... накарай ги да ти покажат всички лизингови възможности!

Вече съм изминал 3050км, утре ми предстоят още около 500км... доволен съм и с нетърпение чакам утрешният ден!
        Лека вечер и поздрави!

Коментар

Мерси за изчерпателните отговори. Наистина се оказва, че лизинга през Райфайзенбанк е по-добър, защото ми предложиха няколко варианта и ги сравних.

Багажника за мен беше решаващ, защото искам от време на време да качвам и велосипеди на него, пък не ми се иска да инсталирам багажник отзад и да стърчат отвън.

Коментар

Вече 3500км радост. Днес 420км извънградско през котелския проход и средна скорост 82км/ч (малко бързах) ми даде най-големия разход до сега - 6,8л/100км. Возих себе си, двама колеги и 150кг в багажника.

Коментар

А иначе средно разхода ти колко е. Предполагам, че си направил 6,8л/100км. защото е имало завои и не си карал с постоянна скорост.

Коментар

Първоначално публикуван от nikste Преглед на мнение
                А иначе средно разхода ти колко е. Предполагам, че си направил 6,8л/100км. защото е имало завои и не си карал с постоянна скорост.
                До сега само веднъж успях да направя разход 7,2л/100км по метода пълен/пълен при около320км градско и 240км магистрала... от тогава имам много малко градско и предимно извънградско по маршрута стара загора - ямбол - ген. тошево.
                Днес ходих до момчилград и средният ми разход бе 6,4л/100км при средна скорост 54км/ч. Пътувах с мой колега и отново пълен с инструменти багажник

Коментар

Хайде малко да размърдам темата.
                  Вече 11000км радост и удоволствие.
                  Забелязвам леко недоускорение на 6-та при скорост под 90км/ч до около 100км/ч.
                  Забелязвам и, че е адски капризна към качеството на горивото и осезателно се усеща разликата (до +-2л/100), както и в ускорението. Няма да правя реклама или да плюя производителите, но напоследък имах възможност да карам многократно по едни и същи дълги маршрути (от по 1000-1200км) и си правих експерименти с горивата. Ако някой го интерисува повече инфо - на лични.
                  Иначе страшно комфортно вози мен и семейството ми.
                  През отпуската ми изминах около 2500км с жена ми и дъщеря ми и доста багаж в багажника, както и на пасажерската седалка... разхода се вдигна с около литър, но го оправдавам, поради непознатите пътища и по-бавното каране, заради малкото човече стоящо зад мен, плюс по около 15км на ден черни пътища до местенцето ни на плажа на Крапец.
                  Днес се возих отново на едно СантаФе и отново се озадачих как и защо е толкова муден автомобил... с никакви екстри в повече... но на доста по-висока цена...

Скоро ми предстои първя смяна на масла и филтри и ще споделя стойността.

Коментар

Отдавна не съм писал.
                    На 15000км и смених маслото и филтрите - сметката - 390лв.
                    1000км по-късно светна една жълта лампа с нарисуван двигател и круз контрола спря да работи. Отивам в сервиза и се оказва, че горивния филтър е задръстен. Смениха го за тяхна сметка (ама то щото много мрънках заради часовата ставка, дето си слагат при обслужването... побърках ги де)
                    сега стана на 30000км и пак отидох на обслужване, но този път трябвало задължително да се смени горивния филтър и сметката беше 485лв.
                    Иначе забележки никакви, само комфорт и удоволствие.

Коментар

Здравей колега.Замислил съм се към покупка на Аутлендер.Бих искал да ми кажеш мнението си,как е твоето до момента.Понеже сумата е до 40000 лв,която мога да отделя,мисля да отскоча до Германия да взема оттам такова каквото ти си взел от 2011,предполагам до около 50 000 км карано.Просто от всички сравнени подобни в класа
                      Аутландера сякаш е най-просторен,Субаруто най го хвалят,но ми е грозничко и тесничко.И как бих могъл да разбера дали двигателя е Пежо-Ситроен или на Митсубиши?
                      Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Здрасти,
                        нямам оплаквания, адски удобен автомобил. Капризен е от към качеството на дизела и филтъра за горивото светва на 15-16000км, а не на 30000км. За това при всяка смяна на масло му сменям и горивния филтър. През последните 4 месеца 3 пъти ходих до Германия с него и дори след седмица пак отивам и разхода е около 7,4 при яко настъпване където може.

Ако колата е с маска като тази:

е с френския мотор, който не е много лош, но е по-муден и шумен.

Ако е с тази

е с новия мотор - японски Митсубиши.

Ако имаш 40000 ги дай за първоначална вноска и си вземи последния модел... месечната сума после ще е незначителна и за нула време ще я изплатиш, но ще си първия п***нал вътре аз така бих направил
                        Вече съм на 90000км и си мърка като котенце
                        Последно редактирано от nickbochev; 04-01-14, 19:05. Причина: снимки, вместо линкове

Коментар

Благодаря колега...Започвам да се замислям и аз за новичко...другата седмица ще го тествам...
                          Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

направи следния тест:
                            на 4-та карай с 50 км/ч и натисни газта до дупка... ще усетиш едно чувство в корема... и за нула време си на 120км/ч...

Коментар

Поздрав за добрата тема! И коректните впечатления!
                              А тия последните с какъв мотор са?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-mitsubishi-outlander-fd.jpg
Прегледи:1
Размер:84.9 КБ
ID:5551349

дават го:
                              Diesel:
                              2,2 l ClearTec,
                              110 kW(150 PS)

вече не са:
                              Diesel:
                              2,2 l ClearTec,
                              130 kW(177 PS)
                              2,2 l,
                              130 kW(177 PS)
                              2,2 l,
                              115 kW(156 PS)
                              Последно редактирано от ivied; 06-01-14, 00:28.

Коментар

Здравейте колеги.Днес потествах Аутландер новия.Той е точно като снимката на колегата ivied.Има ги както следва:
                                2.0 MIVEC 150 k.c. /бензин/,съответно само предно/5 места/ и 4WD/7 места/
                                2.2 DI-D 150 k.c. /дизел/ 7 местни всички 4WD
                                Произведени в Япония /вече не внасят с френските двигатели според дилъра/ са новите Аутландери.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hqdefault.jpg
Прегледи:1
Размер:35.5 КБ
ID:5551389
                                Тествах както ръчна така и автоматик.Естествено с ръчната дърпа повече,много добре се държат както по дупки,така и на асвалт.
                                Третия ред седялки са с твърд гръб,което е по добре от предните ,дето си малко като в хамак седнал.Красиви са макар че сякаш
                                по ми допадат със старата "муцуна".Ако реша да е със старата "муцуна",трябва да се ходи до Германия да внеса оттам,в България предлагат
                                само тези новите.Taka или иначе са ми фаворит засега.
                                Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X