Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аутлендър със счупен преден диф

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аутлендър със счупен преден диф

Здравейте колеги! Мой приятел има Аутлендър 2004г., автоматична ск. кутия, 2,4 бензин. Успял някакси да му строши предния диференциал. Сега търсим диф. Няма да коментирам цената във фирмен сервиз. Затова намерихме две такива колици за разглобяване - в Англия и Италия, но са с ръчна ск. кутия. Та въпросът ми е съвместими/еднакви ли са предните диференциалите на автомата и ръчката?

P.S. От "орторизирания" сервиз категорично отказаха коментар!

От: Аутлендър със счупен преден диф

Първоначално публикуван от anubiz Преглед на мнение
    Здравейте колеги! Мой приятел има Аутлендър 2004г., автоматична ск. кутия, 2,4 бензин. Успял някакси да му строши предния диференциал. Сега търсим диф. Няма да коментирам цената във фирмен сервиз. Затова намерихме две такива колици за разглобяване - в Англия и Италия, но са с ръчна ск. кутия. Та въпросът ми е съвместими/еднакви ли са предните диференциалите на автомата и ръчката?

P.S. От "орторизирания" сервиз категорично отказаха коментар!
    Пусни в темата трите VIN-а (това са номерата на рамите), на донорите и на Аутлендъра на твоя приятел!
    Ако може Паджеровод или някой друг да ги декодира и да каже, с еднакви предавателни числа ли са дифовете.
    Това е важното в случая а не с каква СК са.
    Успех!

Коментар

Мда, проверете по VIN, иначе няма сигурност. Много често съм срещал дифовете на едно и също возило да са с различни предавателни числа за комплектация с автоматик и ръчка, при всичко останало досущ еднакво.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря за бързата реакция на двамата колеги! Започна звъненето по телефони и когато имам VIN-номерата ще ги постна тук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X