Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кабел за диагностика на Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кабел за диагностика на Паджеро 2

Искам да си купя кабел за диагностика, но не знам какъв стандарт се води буксата на паджеро 2. Какъв кабел трябва да си взема? Паджеро 2 3.0 V6 бензин 93та година. До колкото съм чул се води със старата букса...
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

От: Кабел за диагностика на Паджеро 2

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=o....c0.m270.l1313
    Aко не е обд ще е обд2, така че си избирай. За качество не мога да коментирам.

Коментар

Аз това питам. Кое от 2те е? Дали е ODB или е ODB2?

Коментар

http://www.evoscan.com/
        ALL Mitsubishi Vehicles with a 16pin OBDII connector, all Mitsubishis from 1994 onwards have one of these.

ALL Mitsubishi Vehicles with a 12pin connector, all Mitsubishis from 1989 - 1994 have one of these.

Веднага след таблицата. Междудругото в този сайт има бая полезна информация.
        Последно редактирано от killyou; 16-05-11, 17:49.

Коментар

Не съм се похвалил, че от скоро имам необходимото оборудване. Все още не мога да отделя много време за тестването му, и не му знам пълните възможмости, но все пак го изпробвах на Митсубиши, Нисан, Ленд Ровър и WAG-групата. Резултатите са много добри.
          В тая връзка, заповядай докато се оборудваш. Ще ми е интересно и мога да отделя време за диагностика абсолютно безплатно.

Коментар

Благодаря ти Андро!!! Ще се възползвам

Коментар

А малко по-подробно за оборудването може ли? Хардуер, софтуер, снимки, какво диагностицира, освен бензиновите и по-новите дизели (доколкото знам 4М40 без ЕФИ и 4Д56 не могат да се диагностицират, то няма и какво поради липса на електроника по мотора). Дали "вижда" ABS, SRS?
              Благодаря предварително.
              VW Passat 5.5 (3bg), 2004, 1.9 TDI, 4x4
              MMC Pajero 2, GLS, 1997, 2800 TDI

Коментар

OBDII системите за диагностика би трябвало да виждат всичко на бензинови коли след 2001 г., а дизелови след 2004 г.
                И аз използвам такава, но на Ягуара, Паджерото ми е твърде дърто за нея

Коментар

Преди година, когато взех Паджерото, му правих диагностика в сервиз с някакъв "марков" уред. Той видя АБС-а и фиксира грешка в единия датчик. Но не успя да види изобщо въздушните възглавници, а там явно има проблем, защото ми свети лампата. Та точно проблема в "СеРеСе-то" искам да фиксирам и отстраня. Опитвах с един ВАГ-КОМовски кабел по-стара версия и ЕВО-скан и нищо не се получи.

Коментар

Първоначално публикуван от sashot Преглед на мнение
                    А малко по-подробно за оборудването може ли? Хардуер, софтуер, снимки, какво диагностицира, освен бензиновите и по-новите дизели (доколкото знам 4М40 без ЕФИ и 4Д56 не могат да се диагностицират, то няма и какво поради липса на електроника по мотора). Дали "вижда" ABS, SRS?
                    Благодаря предварително.
                    Няма какво толкова да се крие. Основното е скенер LAUNCH X431. Ако се интересуваш в нета има маса информация за модела.
                    Покрай него лаптоп с база данни за сервиза, осцилоскоп и др. по дребни. При тестовете (забравих да спомена и Хонда) ми изписа че, е обезпечен със софтуер до 2008 г. Нормално, щото е 2009 г. и го взех от колега 2-ра ръка, и не е осъвременяван. Него така го е устройвало, но не е проблем да се осъвремени с последната версия. На мен ми дава надежди машината.

Коментар

Благодаря

Коментар

Колеги привет, потърсих малко за диагностика из темите и реших да се намеся в тази, надявам се да не е проблем. Става на въпрос за Mitsubishi Lancer V Wagon - 1.6GLXi 16v 4WD (113Hp) 99', свети му ABS и не работи към, кое спада OBD/OBDII.
                        Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

Re: От: Кабел за диагностика на Паджеро 2

Митсубишита може да имат OBDII конектор но не стават что ЕЦУ комуницира с MUT протокола. но незнам за коли кои са 2000г и нагоре.
                          Кои иска мойе да се видиме и тествате с мои кабел.

Но за сайт http://www.evoscan.com/ см навит ама е премного и не дават да се купова само апп за андроид.
                          Последно редактирано от gferen; 12-12-14, 14:57.
                          o89 sedem sedem 33 986

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X