Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на заден диференциал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Блокаж на заден диференциал

Първоначално публикуван от ф-008 Преглед на мнение
    Както писах по-горе колега - това си е мое мнение, а то е такова щото блокажа ме е вадил на няколко пъти от кофти ситуации! Пиша си мнението щото автора на темата това иска - мнения! А и не казвам който няма блокаж да не кара?! Просто мисля, че когато човек може да избира да има или да няма и по-добре разбира се да си избере да има!
    Видях,че е твое лично мнение,но и че си сложил НЕ с главни букви. Нека не забравяме ,че офф роуд-а не е само Хард и Екстрийм. Някои биха казала ,че и лебедката е задължителна!
    Затова всеки сам си избира пътя-нали!

Коментар

Колега,и аз съм на мнение ,че блокажа не е излишен , както и лебедката, преди време на сбирката "Митсубиши и приятели" няколко пъти се наложи помощ от приятел (бил той с витара или патрол ;-)), та ако тогава разполагах с едно от двете щеше да е по друго. Относно "жипката" , ако си струва - грабвай я щом ти е при сърце , всички сме скачали от мерак по нашите. След това може да я до ъбгрейднеш , а и както каза "дядо"Владо ако калта ти иде отръки не бери грижа за блокаж и лебедка :-))) всичко е до задволанното у-во...;-)
      0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Аз пък мисля, че задния блокаж е задължителен
        Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
          Аз пък мисля, че задния блокаж е задължителен
          Задължителен, ама друг път. Ако не знаеш как да го ползваш по-скоро ще те окопае от колкото да те извади. Практика му е майката. Ама аз я нямааам .
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Изкарвал съм цели състезания и много разходки без въобще да се налага да включвам задния блокаж.В същото време онзи ден отидох да гледам едно рали с леки коли и нали съм джип,се качих на една мъъничка могилка,цялата обрасла с висока трева та да мога да виждам всичко от високо и хоп на кантар-и ни напред ни назад.Цък блокажа и си слязох спокойно.Смешна ситуация нали,имайки в предвид какви препятствия съм преминавал без блокаж.Така че дали ще се влиза в дълбоката кал или не,блокажа си е отлична екстра за джип.Ако ще се кара само на асфалт,то тогава е почти без значение.
            Та личното ми мнение е-при възможност още при закупуването на автомобила да има блокаж е задължително да се избере такъв със.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              80% от проходимоста на колата са правилните гуми за правилната настилка, 15% зависат от подготвеноста на водача,.......много странични фактори.
              Според мен съотношението в проценти е:
              20% проходимост
              20% гуми
              60% да не ти пука за джипката
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Блокажа си е мн.полезна благинка колега. Ако ще ходиш по джендема гледаи да го има, освен това чети за трансмисии при джиповете , питаи и практикуваи щото ни хъбове ще ти останат здрави ни диференциали,полуоски и раздатка. Успех и безавариино да го караш ,какъвто и да избереш.
                Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                  Според мен съотношението в проценти е:
                  20% проходимост
                  20% гуми
                  60% да не ти пука за джипката
                  То комаи точно така си е.
                  Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X