Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задна чистачка на П2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задна чистачка на П2

Колеги, споделете от каде да си закупя задна чистачка за каруцата, че тези приставки за соц возилата не стават, че скоро ще почне да дере стъклото. Мерси

От: Задна чистачка на П2

Тех-ко на Козлодуй и Будапеща.

Коментар

Благодаря, ще ги пробвам.

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
        Колеги, споделете от каде да си закупя задна чистачка ............ Мерси
        Ами при тебе няма ли???
        Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 02-05-11, 20:49. Причина: цитат
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Чистачката е такава че се закрепя за рамото със винтчета и си нямам идея от каде да си купя същата такава или някаква друга сус пластасова щипка за рамото.

Коментар

Чистачката е такава че се закрепя за рамото със винтчета и си нямам идея от каде да си купя същата такава или някаква друга сус пластасова щипка за рамото.
            Тези с винтчетата са предвидени за подмяна само на гуменото "перо".
            Едно време иваше такова на метър.
            Можеш/по всяка вероятност/ да сложиш друго такова от същия размер и понеже обикновенно са къси и не се намират - в Практикер на Бош - има единични/по 1 бр./, но чистят лошо и са шумни - цена около 6 лв., или Шампион - комплект 2бр. - приблизително 17лв. - в Хит.
            Това, за посочените магазини в Обеля - София.
            Надявам се, че си ме разбрал, че става въпрос за демонтиране само на гумената част и монтирането И на твоята конструкция, успех!
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
              Тези с винтчетата са предвидени за подмяна само на гуменото "перо".
              Едно време иваше такова на метър.
              Можеш/по всяка вероятност/ да сложиш друго такова от същия размер и понеже обикновенно са къси и не се намират - в Практикер на Бош - има единични/по 1 бр./, но чистят лошо и са шумни - цена около 6 лв., или Шампион - комплект 2бр. - приблизително 17лв. - в Хит.
              Това, за посочените магазини в Обеля - София.
              Надявам се, че си ме разбрал, че става въпрос за демонтиране само на гумената част и монтирането И на твоята конструкция, успех!
              Да, правил съм го много пъти това, но проблема е че бая е ръждясала чистачката и не знам дали ще издържат крачетата.

Коментар

Да, правил съм го много пъти това, но проблема е че бая е ръждясала чистачката и не знам дали ще издържат крачетата.
                Не ги закачай/крачетата/.
                Само това, което задържа гумичката по дължина е от значение да издържи още едно изкривяване.
                Нанижи новата пак по дължина.
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

сменяй само перото, по описания начин, и не задълбавай чак толкова

От някъде ми попадна цяла, нова чистачка, с която смених старата.
                  При използване макс два - три пъти за един сезон - може и по-малко да е - перото се разпадна.

Смених го - под перо разбирам гумената част, за която става дума - пак се използва със същата интензивност - още не се се разпаднало.

изводите са за тебе

Успех!

Коментар

[QUOTE=Veni1;1523653]сменяй само перото, по описания начин, и не задълбавай чак толкова

От някъде ми попадна цяла, нова чистачка, с която смених старата.
                    При използване макс два - три пъти за един сезон - може и по-малко да е - перото се разпадна.

Смених го - под перо разбирам гумената част, за която става дума - пак се използва със същата интензивност - още не се се разпаднало.

изводите са за тебе

Попадна ти е не от някъде, а от мен Вени, забравил си ..

Коментар

Хммм, верно е...
                      Старост - нерадост...

Верно е, че ти ми я подари, ама се сетих, като каза сега.

Отново ти благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X