Колеги, споделете от каде да си закупя задна чистачка за каруцата, че тези приставки за соц возилата не стават, че скоро ще почне да дере стъклото. Мерси
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задна чистачка на П2
Свий
X
-
От: Задна чистачка на П2
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеКолеги, споделете от каде да си закупя задна чистачка ............ МерсиЖивотът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеЧистачката е такава че се закрепя за рамото със винтчета и си нямам идея от каде да си купя същата такава или някаква друга сус пластасова щипка за рамото.
Едно време иваше такова на метър.
Можеш/по всяка вероятност/ да сложиш друго такова от същия размер и понеже обикновенно са къси и не се намират - в Практикер на Бош - има единични/по 1 бр./, но чистят лошо и са шумни - цена около 6 лв., или Шампион - комплект 2бр. - приблизително 17лв. - в Хит.
Това, за посочените магазини в Обеля - София.
Надявам се, че си ме разбрал, че става въпрос за демонтиране само на гумената част и монтирането И на твоята конструкция, успех!Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнениеТези с винтчетата са предвидени за подмяна само на гуменото "перо".
Едно време иваше такова на метър.
Можеш/по всяка вероятност/ да сложиш друго такова от същия размер и понеже обикновенно са къси и не се намират - в Практикер на Бош - има единични/по 1 бр./, но чистят лошо и са шумни - цена около 6 лв., или Шампион - комплект 2бр. - приблизително 17лв. - в Хит.
Това, за посочените магазини в Обеля - София.
Надявам се, че си ме разбрал, че става въпрос за демонтиране само на гумената част и монтирането И на твоята конструкция, успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеДа, правил съм го много пъти това, но проблема е че бая е ръждясала чистачката и не знам дали ще издържат крачетата.
Само това, което задържа гумичката по дължина е от значение да издържи още едно изкривяване.
Нанижи новата пак по дължина.Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
сменяй само перото, по описания начин, и не задълбавай чак толкова
От някъде ми попадна цяла, нова чистачка, с която смених старата.
При използване макс два - три пъти за един сезон - може и по-малко да е - перото се разпадна.
Смених го - под перо разбирам гумената част, за която става дума - пак се използва със същата интензивност - още не се се разпаднало.
изводите са за тебе
Успех!
Коментар
-
[QUOTE=Veni1;1523653]сменяй само перото, по описания начин, и не задълбавай чак толкова
От някъде ми попадна цяла, нова чистачка, с която смених старата.
При използване макс два - три пъти за един сезон - може и по-малко да е - перото се разпадна.
Смених го - под перо разбирам гумената част, за която става дума - пак се използва със същата интензивност - още не се се разпаднало.
изводите са за тебе
Попадна ти е не от някъде, а от мен Вени, забравил си..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар