Колеги-бях пуснал тема , че търся ремарке и теглич за Мitsubishi Pajero, 2,5 TDI(дълга база) в "купува-продава",но...нямаше много и подходящи предложения! Днес си купих нужното ремарке и сега е на ред...теглича!Оказва се, че в автоморгите доста са скъпи-мин.200 лв.При положение, че купих много добро ремарке за 400 лв.-вижда ми се множко.А и...доста са масивни оргиналните тегличи и не е особено прагматично да се поръчат с доставка по куриер! Та...обръщам се за помощ към всички съфорумници, сблъсквали се с проблема-ако някой е правил такъв теглич, има опит, размери, схема, информация за материали....и т.н .-да помага!Има кой да ми го направи-нужна е малко "логистична" помощ от моя страна! И снимки отблизо с някой и друг размер могат да помогнат!
Такава информация може и на друг да е от полза! Благодаря предарително на всички, решили да се отзоват! Приятни празнични дни на всички съфорумници!!!
Такава информация може и на друг да е от полза! Благодаря предарително на всички, решили да се отзоват! Приятни празнични дни на всички съфорумници!!!
Коментар