Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един кабел маса в повече ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един кабел маса в повече ?

Здравейте, вчера отварям капака на Паджерото /2.5 4d56/ да проверя маслото, и гледам един кабел си се вее свободно на опасно близко разстояние от ремъците. Явно е излязъл от едната си страна от някъде, но е доста дълъг и не успях да проследя до къде е стигал. Прилагам снимки от къде идва, пък вие ако знаете кажете къде отива

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:New_P1260059.jpg
Прегледи:1
Размер:311.9 КБ
ID:5926242

Име:New_P1260060.jpg
Размер:320.2 КБ
ID:5926243

Име:New_P1260061.jpg
Размер:292.7 КБ
ID:5926244
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

От: Един кабел маса в повече ?

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
    ...един кабел си се вее ....
    Балигъ Звънни и ела да му се пулим
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Мерси за поканата, ще намина макар че не се очертава в близките 10-тина дни да съм с джипката в твоя регион
      Явно не е много отговорен кабела, щото не забелязах нищо нефункциониращо !
      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Ще забележиш, ама късно и няма да си щастлив, защото няма да е по тока.

Тоя кабел вероятно е някъде по силовия блок (ако другият е към купето).

Коментар

Този кабел според мен не е бил в тая кола когато е била произведена. Някой е монтирал нещо и е сложил и кабела. След това го е демонтирал бързайки да го продаде без да махне кабела предполагам. Не мисля, че е за нещо важно. Има ли следи по джипа да е имал лебедка? Също така е доста дебел кабел. Може да е и от музика някаква.
          GSM: 0898 554713
          Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Мда...не прилича на оригинален,вероятно е с силиконова изолация,ако е така по принцип те се използват точно за захранване на усилватели,но пък практиката показва че такъв кабел се използва за директен + а минус се взема от купето !
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Може да е кабел който свързва двигатела с купето/обикновено на тампона на двигатела/.Огледай страната на двигатела откъм кабела и виж откъде се е развил/особено ако има разбит тампон и вибрации/.Отделно кабела ти който свързва акумулатора с купето е добре окислен и може да го смениш.
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
                Този кабел според мен не е бил в тая кола когато е била произведена. Някой е монтирал нещо и е сложил и кабела. След това го е демонтирал бързайки да го продаде без да махне кабела предполагам. Не мисля, че е за нещо важно. Има ли следи по джипа да е имал лебедка? Също така е доста дебел кабел. Може да е и от музика някаква.
                Точно така е. При мен такъв кабел няма (и аз съм с 4D56).
                Но огледай хубаво, все пак - да не би да си е действащ и да се е откачил от някъде!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X