Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От 2.8 ТД минах на 3.5 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От 2.8 ТД минах на 3.5 V6

Колеги, след дълго умуване реших, че дизелът не е моят джип. По тази причина продадох стария тигър 2.8 ТД къса база, и случайно попаднах в мобилето на същия къса база, но 3.5 автоматик и не мислих дълго. От момента, в който го подкарах разбрах, че това е моят джип. Тъй като го купих от Гоце Делчев, а аз живея в Червен бряг за 320 км преход не си и помислям за друг.

От: От 2.8 ТД минах на 3.5 V6

Браво колега да ти е честит ,направил си най добрия избор ,малко благородно ти завиждам за 3.5 двигателя ,това е и за мен джипа ...Много безаварийни километри
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Да ти е честит Правилният избор, според мен.
      Последно редактирано от ahead70; 17-04-11, 19:09.
      Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
      0878226696; 0876927507

Коментар

Честито.Правилен избор...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Честито.Пусни някоя и друга снимка да го видим.

Коментар

Честито Пожелатам ти много кални емоции и безавариино шофиране
            Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Честито и от мен!
              Със здраве да си го караш, Паджерото!

Коментар

Ето я бегачката.С газов инжекцион е.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Прегледи:1
Размер:200.2 КБ
ID:5270077Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:3
Размер:183.3 КБ
ID:5270076Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:2
Размер:175.4 КБ
ID:5270075

Коментар

Автомобила е жесток, благородно ти завиждам. Пожелавам ти да му се изкефиш максимално. Нооо... ако бях на твое място , газовия инжекцион щеше вече да е в коша за боклук. Бегачка и газов инжекцион са две несъвместими неща ....според мен.
                  Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                  Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Честито!Пожелавам много безаварийни километри!
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

Е браво ,щом е и с газов инжекцион ,супер ... какъв разход дава ,аз преди две седмици сложих газ и разхода ми е 19 л.гратско ,извън гратско още не съм го засякъл ...
                      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                        Автомобила е жесток, благородно ти завиждам. Пожелавам ти да му се изкефиш максимално. Нооо... ако бях на твое място , газовия инжекцион щеше вече да е в коша за боклук. Бегачка и газов инжекцион са две несъвместими неща ....според мен.
                        Ей ама всички плюят газта , а почти всики са на газ, а на колегата честито и повече газ и по-малко жал
                        Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Ми така си е всички я плюят ,но живеем в България ,и аз съм много против тези горива ,но преди две седмици ложих газ ... а колата я карам от година и половина ...просто кризата ни съсипва всички ,и няма друг по добър вариан засъжаление ...

Коментар

колега на мен и гранда ми е с газов инж. а проблеми няма и смея да твърдя че е много по-голяма бегачка все пак е 4.7v8
                            Михаил Войнов 0988814423

Коментар

В тази посока да споделя. До преди известно време и аз карах с най-скъпото дизелово гориво на OMV, ама от преди 1 месец карам с нещо дето му викат "биодизел", ама е на цена 1.20лв. Мощността не се е променила, а и разхода също. Но при нормални условия АБСОЛЮТНО никога нямаше да сипвам от тази говносмаз.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X