Колеги, след дълго умуване реших, че дизелът не е моят джип. По тази причина продадох стария тигър 2.8 ТД къса база, и случайно попаднах в мобилето на същия къса база, но 3.5 автоматик и не мислих дълго. От момента, в който го подкарах разбрах, че това е моят джип. Тъй като го купих от Гоце Делчев, а аз живея в Червен бряг за 320 км преход не си и помислям за друг.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От 2.8 ТД минах на 3.5 V6
Свий
X
-
От: От 2.8 ТД минах на 3.5 V6
Браво колега да ти е честит ,направил си най добрия избор ,малко благородно ти завиждам за 3.5 двигателя ,това е и за мен джипа ...Много безаварийни километриMITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
-
Автомобила е жесток, благородно ти завиждам. Пожелавам ти да му се изкефиш максимално. Нооо... ако бях на твое място , газовия инжекцион щеше вече да е в коша за боклук. Бегачка и газов инжекцион са две несъвместими неща ....според мен.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Е браво ,щом е и с газов инжекцион ,супер ... какъв разход дава ,аз преди две седмици сложих газ и разхода ми е 19 л.гратско ,извън гратско още не съм го засякъл ...MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеАвтомобила е жесток, благородно ти завиждам. Пожелавам ти да му се изкефиш максимално. Нооо... ако бях на твое място , газовия инжекцион щеше вече да е в коша за боклук. Бегачка и газов инжекцион са две несъвместими неща ....според мен.Михаил Войнов 0988814423
Коментар
-
Ми така си е всички я плюят ,но живеем в България ,и аз съм много против тези горива ,но преди две седмици ложих газ ... а колата я карам от година и половина ...просто кризата ни съсипва всички ,и няма друг по добър вариан засъжаление ...MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
Коментар
-
В тази посока да споделя. До преди известно време и аз карах с най-скъпото дизелово гориво на OMV, ама от преди 1 месец карам с нещо дето му викат "биодизел", ама е на цена 1.20лв. Мощността не се е променила, а и разхода също. Но при нормални условия АБСОЛЮТНО никога нямаше да сипвам от тази говносмаз.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар