Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kабели за свещите на П2 3.0 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kабели за свещите на П2 3.0 V6

Колеги помагайте немога да си намеря кабели за джипа в цял Бургас няма никаде , джипа ми е П2 3.0 V6 24 клапана 96г 177кс , с трите бобини , нямам дистрибуторна капачка и тн. има ги само в БС с десет дни доставка и на цената на нова джипка
    Михаил Войнов 0988814423

От: Kабели за свещите на П2 3.0 V6

Ти в кой магазини ги търсиш? провери в ТЕХ-КО

Коментар

Сега погледнах в EBay, цената е около 250 лв.
      Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
      0878226696; 0876927507

Коментар

В БС са 320лв но се чака 10 дни , а на мен колата ми е вече разглобена и направо съм без ръце без нея
        Михаил Войнов 0988814423

Коментар

http://www.euro07.bg/catalog/catalog...hByCar&id=5324 Тук видях нещо по-нормално.
          Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
          0878226696; 0876927507

Коментар

Само дето ги няма итам
            Михаил Войнов 0988814423

Коментар

http://www.avto.bim.bg/p26214/m368/M...sveshti-Bremi/ Може и тук да опиташ.
              0878226696; 0876927507

Коментар

И там питах, и там няма, и в КОСЕР нямаи и в ТЕХ-КО няма , ебаси кабелите
                Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнение
                  В БС са 320лв но се чака 10 дни , а на мен колата ми е вече разглобена и направо съм без ръце без нея
                  Добре, че не ти се налага да гледаш цените на бобини...
                  08седемшест5едно513четири

Коментар

нали
                    Михаил Войнов 0988814423

Коментар

А пробва ли във Технолинк? Ето ти гсм - 0887854924; 8317479. Ако не си от София няма да е проблем.

Коментар

Моето е 3500сс. и кабелите му са също 3-ри бр. купих ги от ТЕХ-КО за около 130лв. Ако искаш да ти дам моите старите да пробваш да ли стават и да си вземеш нови такива.

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                          Добре, че не ти се налага да гледаш цените на бобини...
                          Че те са 200 и неколко лева 3-те от UК (мислех че са повече) http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-Categories

Коментар

Първоначално публикуван от stefan-76 Преглед на мнение
                            Моето е 3500сс. и кабелите му са също 3-ри бр. купих ги от ТЕХ-КО за около 130лв. Ако искаш да ти дам моите старите да пробваш да ли стават и да си вземеш нови такива.
                            Мерси колега ,но незнам дали ще станат , незнам как е при 3.5-та , но мите са с много дълги лули и се разглабя всичко след дроселовата клапа за да се сменят и чесно казано не ми се рискува, а и в ТЕХ-КО ми казаха че никога не са имали внос на такива , но ако не намеря до няколко дни ще ти пиша ЛС да се разберем нещо
                            Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
                              Че те са 200 и неколко лева 3-те от UК (мислех че са повече) http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-Categories
                              Наш съфорумец с едно хубаво (бивше) черно паджеро 3.5, преди време бра доста ядове с подобни бобини, които на външен вид си изглеждаха съвсем истински, та не зная до колко е добра инвестицията в подобни евтинджоси.
                              Казаното, разбира се е на база странични наблюдения, а не на личен опит.
                              08седемшест5едно513четири

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X