Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ хидроакумулатор Паджеро 3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ хидроакумулатор Паджеро 3

Здравейте колеги,

Четох в форомите тук бая работи за паджерото 3.2 дид.... Всичи описани проблеми на този двигател са минали през мен Моят е 2000г дьлга база 3.2дид автоматик, То ли не беше хидравличната помпа, горивната, ТУРБИНАТА и сега хидроакумолатора кьм спирачната система....
    Много странен звук издава като праскане/скьрцане... и се усеща на спирачня педал като едно леко трьпване.. четох че това било дефект на модела (2000г)

Някой има ли идея кьде мога да намеря хидроакумолатор ?

Мерси за вашата помош предварително

От: Помощ хидроакумолатор паджеро 3

Пробвал ли си да потърсиш втора употреба по моргите? Предполагам, че новото струва майка си и баща си...Ако намериш, пиши тука, за да знаем...
    Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Цената на новия е към 450-460 лв.

Коментар

Да, колега, пообиколих моргите. Има хидракумулатори, но при положение, че това е фабричен дефект на марката ... няма много смисъл.
        Колега ymov, към кого да се обърна, за да го закупя?
        А и не съм на 100% сигурен, че този звук се дължи на хидроакумулатора. Бях в няколко сервиза в София, никой не можа да ми даде конкретно обяснение.
        Къде мога да отида да я чуят само?

Благодаря.

Коментар

Колега,звънни ми ,когато можеш-0898424349-Явор.

Коментар

Колега - ако сменяш хидроакумулатора, особено от морга, обърни внимание да е маркиран с розово.
            Това означава, че е от серията с уж оправените проблеми. На двете служебни 3.2 DID въпреки всичко има въпросното прискърцване. Това не пречи на спирането, но е неприятно. Категорично е от хидроакумулатора.
            Особено тъпо е това че нито можеш да обезвъздушиш, нито накладките да смениш без стенд
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Колега имах същия проблем. Това е дефект. Смених го в Ратола- сервиз /намира се на 202 улица, с/у централно гробище/. Искаха ми в началото 460 лв., но после ми го смениха за 400 и ми направиха безплатна диагностика бонус . Дадоха и гаранция не помня колко месеца за новатя хидроакумолатор . Моят съвет е вземи си нов. Поздрави !

Коментар

От: Помощ хидроакумулатор Паджеро 3

Проблемът е решен благодарение на колегата Явор (ymov) в сервиз на Митцубиши на бул. ''1-ва Българска армия 13'' за 472 лв. с всичко.

Коментар

От: Помощ хидроакумулатор Паджеро 3

Не знам дали някой чете още тази тема ,хидроакумулатора е тази помпа дето е прикрепена към ABS-а и спирачната помпа. То това е едно цяло. Тази помпа замества вакуумпомпата. На мен тази помпа не спира да работи и като настина спирачка ми изхвърля течността някъде отдолу на това цялото тяло между спирачната помпа и ABS-а и се стича по електромотора на този хидроакумулатор , така се вижда като светна с лампа. Разглабях го 100 пъти и не намерих проблем и точно откъде тече. Не разбирам какво се случва свръхналягане ли се получава като не изгасва тази помпа. Би трябвало да се включи при запалване на двигателя и да си направи нужното налягане и да изгасне и при следващо натискане на спирачка да се включи за малко и отново да изгасне. Помощ!!!
                  Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
                  Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X