Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е това на Паджерото?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво е това на Паджерото?

Мерси, много колега и на navar също!
    Вече нямам никакви съмнения.

Коментар

А мен ме съмнява, че е само на английските паджера и то защото там се плаща някакъв данък който трябва да стои на стъклото и това може да е просто щипка за този данък. Виждал съм подобни на други коли, но само гадая.
      GSM: 0898 554713
      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
        А мен ме съмнява, че е само на английските паджера и то защото там се плаща някакъв данък който трябва да стои на стъклото и това може да е просто щипка за този данък. Виждал съм подобни на други коли, но само гадая.
        Не е това.
        Моето е Японско! А и това нещо няма нищо общо със щипка, по-прилича на кутийка.
        Мерси все пак!

Коментар

добре ве майна,защо се търси под вола теле датчика си е датчик,и няма нищо общо с данъци и такси ,а още по малко има връзка с това че е английско( моето е японско) ..
          това е датчика на единия тип компаси( които се оказват поне три вида,а не два както си мислех аз) ..има си стрелка ,която оказва къде аджеба е напред да не говорим че покрай моите проблеми с уредите( които са почти решени,само кондензаторите остават да се сменят) се стигна до разглабяне на системата на основни части
          куче или вълк?
          в клетка ,или свободен?
          въпрос на личен избор.
          Вихрен Илиев
          0888249888
          blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
          Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
            Не е това.
            Моето е Японско! А и това нещо няма нищо общо със щипка, по-прилича на кутийка.
            Мерси все пак!
            Определено е датчика на компаса. Моето е 97-ма. Пристигна със уред за външна/вътр. температура и компас комбинирано, но нямаше такава кутийка. Компаса не работеше. Купух направо цялото табло - с трите уредчета, което бях видял, че работи за 50лв. При мен не проработи. След като попрочетох във форума го дадох и му смениха всички кондензатори и т.н. Отново не заработи. Понеже имам приятел с абсолютно същата кола, но с кутийка, го накарах да проверим моя уред при него и за около 1мин си хвана посоката и я държи. Когато свалим уреда и го сложим веднага при мен показва последната запаметена посока от неговата кола, но когато го пусна да търси отново не може да я намери. Свят ми се зави да се въртя в кръг и с натиснат бутон и без натиснат бутон - все тая. Когато огледх добре буксата, която излиза от таблото се оказа, че при него има 4-5 кабела повече отколкото при мен. Извадихме кутийката от неговото табло и откачихме кабелите, които влизат в нея-компаса загуби говор и картина. Включихме я и тръгна. Сега съм накарал едни приятелчета с морга, в която има десетина паджерота да извадят една кутийка, но заедно с кабелите от нея до буксата която влиза в комбинирания уред и като дойде ще накарам един електротехник да я монтира. Предполагам, че първоначално колата е била без компас, а в последствие са и слагали комбиниран уред с компас. Единственото друго обяснение за липсата на окабеляване според мен е ако е имала уред с вграден в самия него датчик на компаса и затова при мен кабелите да са по-малко, но не успях да намеря дали въобще има такъв. като дойде кутийката с кабелите и пробваме дали ще тръгне компаса ще пусна инфо веднага.

Коментар

Това е за компаса за да може да ти показва посоките!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X