Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 1 2.3д

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 1 2.3д

Какво можете да ми кажете за този мотор достатъчен ли е за купето.Разход на гориво.Поддръжка и т.н.

От: Паджепро 1 2.3д

Ще се използва най вече в полски райони и по малко в балкани за лов.риболов.Не за хард изпълнения.

Коментар

Първоначално публикуван от doc holiday Преглед на мнение
      Какво можете да ми кажете за този мотор достатъчен ли е за купето.Разход на гориво.Поддръжка и т.н.
      Тоя мотор няма особена разлика от 2.5 нито във вървеж,нито в разход.Има 150 см3 (по памет) по-малко от другия,заради по-късия ход на буталата.Но на външен вид нямат никаква разлика.

Коментар

Имам такова Паджеро 2,3ТД за вървене върви доста прилично имаики предвид че моето върти 35ци. За разход с малките гуми около 10-12 в София като мотора няма забележки. Трудното ще е да намериш такова Паджеро в добро състояние.
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

От: Паджеро 1 2.3д

Благодаря за инфото.

б

Коментар

Здравейте, от скоро съм собственик на паджеро 1. Доста ремот си иска и е с различни по размер гуми 15R, интересуваме какви са размерите на гумите за този модел и ако е с по тясни от каталожните, имали някакви проблеми?

Коментар

Първоначално публикуван от Валка Преглед на мнение
              Здравейте, от скоро съм собственик на паджеро 1. Доста ремот си иска и е с различни по размер гуми 15R, интересуваме какви са размерите на гумите за този модел и ако е с по тясни от каталожните, имали някакви проблеми?
              Най важното е гумите да са еднакви!

Коментар

Първоначално публикуван от Валка Преглед на мнение
                215/80/15 са най-масовите, можеш да сложиш до 235/75/15 на оригиналните джанти, а по-тесни от тези размери ще и грозно, и безсмислено, защото стават и много ниски.

Коментар

Здравейте, скоро купих паджеро с 2.3 тд и нещо ми се струва муден не усещам кои знае колко турбината, та въпроса ми е между кои обороти работи турбото и усеща ли се на вашите джипове
                  дълга база ....

Коментар

Първоначално публикуван от drive_man Преглед на мнение
                    та въпроса ми е между кои обороти работи турбото и усеща ли се на вашите джипове
                    дълга база ....
                    Турбото се усеща само от манометър. С гърба не може да го усетиш в никой случай, особено 2.3 мотор на дълга база.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X