Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тресе при ниски обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тресе при ниски обороти

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Прилича на заседнал EGR клапан?
    Бензиновия мотор без турбо пак ли има EGR?

Коментар

Струва ми се, че не е зле да погледнеш и маншона между въздушния филтър и колектора, да не би да е цепнат някъде. Някакви лампи светят ли на таблото, когато го прави този номер?
      Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
      0878226696; 0876927507

Коментар

Вариант ли е да пие водица и затова да тресе и да пуши толкоз? Питам защото последните 2 дни глътна към 2 литра. В интерес на истината аз дори не го бях проверил след поставянето на газовата, но нямаше проблем с температурата. Вчера обаче тръгна да я вдига леко на светофар и като тръгна я сваля. Успях да стигна до мястото където трябваше без да прегрее и като истина го напълних пак. После почна и парното да работи като хората и се прибрах без да вдига температурата, но сега мисля да го следя няколко дни дали ще лапа вода.

laary стъпковото моторче ми беше изгоряло преди около 2 месеца и сложих друго от морга. Преди да го сложа го замерих и беше дори по - мощно от моето. Моето старото беше 29 ампера а новото е 35(на намотка). Не мисля, че е от него. Дори имам съмнение, че нещото случващо се в момента е било в зародиш и преди и вероятно то е виновника за изгорялото стъпково моторче.
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
          ......... беше дори по - мощно от моето. Моето старото беше 29 ампера а новото е 35(на намотка). ...........
          Лелеее. Ако през тази намотка минават около 30А. не мога да я мисля. Омове са да знаеш. А това с парното е от намаленото количество на водата. Лошото е, че губиш голямо количество. Все пак се надявам да изтича от някъде, а не да влиза в двигателя.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
            Лелеее. Ако през тази намотка минават около 30А. не мога да я мисля. Омове са да знаеш. А това с парното е от намаленото количество на водата. Лошото е, че губиш голямо количество. Все пак се надявам да изтича от някъде, а не да влиза в двигателя.
            Абе и аз щех да питам как така ги мери тея ампери... -щеше да ми разбие дипломата от средното
            А водата - лошо - няма къде другаде да отива освен в мотора....

Коментар

хахахахха прави сте омове са Много бях сънен когато го писах

Коментар

PH,замери налягането в смукателния колектор (MAP) и провери за течове на антифриз.
                Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                АСК Ален Мак

Коментар

Диагнозата стана ясна. Издухала гарнитура. Понеже беше трудно да се определи на коя точно глава е проблема и плюс това погорваше масълце реших, че сега е момента да се свалят и 2те и да се сменят и гумичките на клапаните. Речено сторено. В момента джипката е в разцвета си Проблема е с оборотите обаче. Отново ги държи малко ниски и си мисля, че трябва някой знаещ да ми направи центровка. Поразвих малко винта на въздуха и ги закрепи по - височки което за сега е добре, но пък на гас продължават да са ниски. Знам, че трябва да ида при газаджийте да ми направят настройките пак, но ми се иска първо на бензин да са направени като хората и след това да ида да ми настроят и газта. До колкото разбрах от газаджийте трябва да е добре на бензин за да се зададат същите стойности и за газта. Дайте съвет при кой или къде да отида да ми направят центровка като хората.

Коментар

PH,колко са ти оборотите на бензин около 700 ли са?
                    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                    АСК Ален Мак

Коментар

Аз съм автомат. Като сложа на P седят малко над 700. Като съм на D и спирачка са към 500. Обаче играят леко и освен това не винаги са еднакви. Веднъж са 500 а на следващия светофар може да са 700. Гори много бенз. Сигурно 22 градско. Което ми се вижда адски много. И освен това отзад ми мерише на бензин много. След оправянето на гарнитурите и клапаните не дими и работи стабилно, но ми се струва, че нещо не е центровано или някъде има нещо запушено. Иска ми се да го закарам при човек който разбира от тези неща и да каже какво да правя. На мен ми свършиха идеите По принцип на този мотор му дават 16 градско. Айде понеже е автомат да са 18 ама къде са другите 4 до 22

Коментар

Re: Тресе при ниски обороти

Здравей а какво е състоянието на ланда сондата. Обикновенно, като се прецака тя ти дава по високия разход. Газовия инжекцион нали получава информация от нея май трябва да я види кадърен газаджия.

Коментар

Ми ламбда сондата е ок. Дори я смених и си е ок. Ходих на диагностика и ми казаха, че няма проблеми с нея.

Коментар

Re: Тресе при ниски обороти

Здрасти а какво ти казва човека , който ти е сложил газовата, като му кажеш как се държи "колицата", защото той може да си дорегулира настройките ГИ. В определени режими на работа на двигателя. Ако при монтажа на газовата ти си имал проблеми с охлаждането то най вероятно и регулирането на газовата ти не е добро. Другото , което се сещам задръстена генерация

Коментар

Да и аз си мисля, че монтажа и регулажа на газовата си е направено кадърно, но преди да я закарам при газаджиите искам първо да я оправя на бензин и след това.

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
                                Аз съм автомат. Като сложа на P седят малко над 700. Като съм на D и спирачка са към 500. Обаче играят леко и освен това не винаги са еднакви. Веднъж са 500 а на следващия светофар може да са 700. Гори много бенз. Сигурно 22 градско. Което ми се вижда адски много. И освен това отзад ми мерише на бензин много. След оправянето на гарнитурите и клапаните не дими и работи стабилно, но ми се струва, че нещо не е центровано или някъде има нещо запушено. Иска ми се да го закарам при човек който разбира от тези неща и да каже какво да правя. На мен ми свършиха идеите По принцип на този мотор му дават 16 градско. Айде понеже е автомат да са 18 ама къде са другите 4 до 22

Колега и аз карам автомат бензин ,моя харчи 17-18 бензин ,оборотите са 650-700,на N ,а на D са към 600,защоне провериш тръбопроводите за бензина ,моя харчеше към 20 ,почнах да усещам мирис на бензин отзад ,и какво се оказа... бяха изгнили металните тръби на сондата дето излизат от резервоара ,оправих ги и свали разхода...А щом мирише значи истича отнякаде ,а бензина немжеш да го хванеш акотече леко ,много бързо се испарява ...
                                MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                                MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X