Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един Shogun във форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един Shogun във форума

Аз като го взех мойто беше със някви китайци Уестлейк и си возеше твърдо, след това сложих Грабер АТ2 и почна да вози по меко или просто си въобразявам.

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
      Аз като го взех мойто беше със някви китайци Уестлейк и си возеше твърдо, след това сложих Грабер АТ2 и почна да вози по меко или просто си въобразявам.
      Не си въобразяваш колега ,колкото по маркова е гумата толкова по добре е ,и возене и поведение на пътя .
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от kabak Преглед на мнение
        Дали моят нов Шогун влиза прекалено твърдо в напречните неравности или си внушавам? Иначе на хубав път и надлъжни неравности е супер. На големи дупки бавно също минава добре.
        Имам чувството, че амортисьорите са заминали. Не се люшка, ама много хард ги превзема дупките... За паваж да не говорим - направо се разтриса целия...

гумите са 265х70 R15 всесезонни някакви неизвестна поне за мен марка...
        Радвай се, че е /твърдо/ , омекне ли е кофти /като, към жените/.
        От душа ти пожелавам безпроблемно ползване и все така да помагаш на закъсали !!!
        Като не се /люшка/, с песен си карай Шогуна.
        /при размер на гуми 70, така се получава/. качи го на 75---истинският размер за дълга база, и задължителни 2.5-2.6 налягане.
        Последно редактирано от vektor; 07-03-11, 06:05.
        0876 79 25 21

Коментар

[QUOTE= и задължителни 2.5-2.6 налягане.[/QUOTE]
          На гредата пише - отпред 1.9 , отзад 2.0 :-),
          Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Първоначално публикуван от vektor Преглед на мнение
            Радвай се, че е /твърдо/ , омекне ли е кофти /като, към жените/.
            От душа ти пожелавам безпроблемно ползване и все така да помагаш на закъсали !!!
            Като не се /люшка/, с песен си карай Шогуна.
            /при размер на гуми 70, така се получава/. качи го на 75---истинският размер за дълга база, и задължителни 2.5-2.6 налягане.

Това с 2.5-2.6 атм. е смешно ,това не е кола с гуми 225-35-18 ,заводския размер точно на дългата база е 265-70-15 ,и налягане 1,9-2,0 .
            Съгласен съм ,че колкото по висока е гумата толко по меко вози ,но не с това налягане ...
            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Защо все се опитвате да изкарате производителите(конструкторите) негромотници,не мога да разбера.
              ТЕЛ:0886301378

Коментар

Честито и много безаварини км .

Коментар

Първоначално публикуван от kralev.bg Преглед на мнение
                  Защо все се опитвате да изкарате производителите(конструкторите) негромотници,не мога да разбера.

Е да де ,аз какво казвам ,те там са го мислили ,смятали една дузиан инжинери ,ние тук изкаме да нае..... дявола в въздуха ...

Коментар

[QUOTE= качи го на 75---истинският размер за дълга база, и задължителни 2.5[/QUOTE]

Това показва моят опит и усет към колата за настоящият сезон.
                    Не оспорих какво са посочили конструкторите на Мицу , но и те на лепенката на вратата НЕ са уточнили за какъв терен го препоръчват, а разликата в налягането за различни терени варира доста.
                    /давам си мнението на колегата, не споря с читателите и конструкторите на Мицу/
                    0876 79 25 21

Коментар

Ми и Аз говоря от личен опит ,като го взех преди годиан и няколко месеца ,гумите бяха напомпани с налягане 2.3-2.5 атм. колата осезаемо возеше много твърдо ,след четене и консултаций...(защото ми беше първата джипка )направих налягането на 1.8-1.9 и возията се промени моментално към по добро и меко ....а за табелата на колонката съм съгласен ... всичко в една заводска кола е усреднено ,така че да върши добре работа при всякакви терени и условия,на асфалт и черен път(казвам път не кал до праговете ),нито един джип не е напрвен за хард офроуд ,всичко друго е доработка ,дори двигателя не е с максималните си конски сили ,за да издържи по дълги километри ,а това закакво се исползва колата е съвсем друг филм ,и всеки си има мнение как и какво да прави с нея ,как да я кара и как да я поддържа ...

Коментар

Вече обслужен и с гуми Wildcat Radial A/T 31x10.5 R 15 !
                        Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X