Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за паджеро 2.5тди 98 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос за паджеро 2.5тди 98 година

Проблема е следният, на паджерото се скъса ремака на балансиращите валове и замалко и искам да попитам дали ще има проблем дасе кара без него, понеже един ми спомена че сваляло мощноста с 3-5 кона и нямало почти никакъв ефект от тях?
    0 8 76 36 8 542

От: въпрос за паджеро 2.5тди 98 година

Никакъв проблем нямаш,ако караш без този ремък.
    Дали сваля мощността?- съмнявам се.

Коментар

Първоначално публикуван от чичо хухавел Преглед на мнение
      Никакъв проблем нямаш,ако караш без този ремък.
      Дали сваля мощността?- съмнявам се.
      А,защо са го сложили,,тъпите''японци???
      ТЕЛ:0886301378

Коментар

Може при ниски обороти да претриса леко мотора,но иначе не е фатално .
        Mitsubishi Padjero 2, 2.5
        тел 0898-31-о8-41

Коментар

За временно може и без него. После тръгват тампоните на двигателя.

Коментар

Карай и не се притеснявай. Виждал съм с очите си няколко пъти скъсан ремък, който си стои там кротко а собственика не е забелязал абсолютно никаква промяна.
            Don't hunt IF you can't kill
            първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Я дайте някоя картинка да видя кой е тоя ремък да си го проверя дали го имам ?
              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                Я дайте някоя картинка да видя кой е тоя ремък да си го проверя дали го имам ?
                Щом си с 2.5 мотор трябва да го имаш. Свали горния предпазен пластмасов капак на ангренажа и ще го видиш.
                Чел съм и съм слушал стотици мнения за и против този ремък и балансиращите валове. Аз лично си ги държа в изправност.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  Щом си с 2.5 мотор трябва да го имаш. Свали горния предпазен пластмасов капак на ангренажа и ще го видиш.
                  Чел съм и съм слушал стотици мнения за и против този ремък и балансиращите валове. Аз лично си ги държа в изправност.
                  и аз ,все си мисля че малките жълти човечета си разбират от работата
                  куче или вълк?
                  в клетка ,или свободен?
                  въпрос на личен избор.
                  Вихрен Илиев
                  0888249888
                  blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                  Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Щом Японците са го сложили ,значи трябва,там са го мислили много инжинери ,ние няма да откриваме топлата вода ...
                    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от kralev.bg Преглед на мнение
                      А,защо са го сложили,,тъпите''японци???
                      Доста е изписано по темата и никой не е дал смислен отговор до сега.
                      За да ги има сигурно''тъпите'' японци са преценили,че са нужни.
                      Друг е въпроса,че нещата се случват и без тях. (собствен опит).
                      Някъде бях чел,че ресурса на мотора се съкращавал. Може и така да е.
                      Лично,вече над 30 000 км . карам без тоя ремък,и нямам намерение да го слагам отново.

Коментар

Това е правилният отговор
                        ТЕЛ:0886301378

Коментар

Първоначално публикуван от чичо хухавел Преглед на мнение
                          Доста е изписано по темата и никой не е дал смислен отговор до сега.
                          Друг е въпроса,че нещата се случват и без тях. (собствен опит).
                          Някъде бях чел,че ресурса на мотора се съкращавал. Може и така да е.
                          Лично,вече над 30 000 км . карам без тоя ремък,и нямам намерение да го слагам отново.
                          Ето ти обяснение.
                          В двигателя се пораждат неуравновесени трептения от различен порядък. За гасене на някои от тях са необходими въпросните балансиращи валове. Ако ги няма наистина се съкращава живота на двигателя.
                          Това най-общо казано. Ако питаш какво е трептене от II-ри и III-ти порядък, то това е дълга теория.
                          Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 02-03-11, 09:12.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X