Проблема е следният, на паджерото се скъса ремака на балансиращите валове и замалко и искам да попитам дали ще има проблем дасе кара без него, понеже един ми спомена че сваляло мощноста с 3-5 кона и нямало почти никакъв ефект от тях?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за паджеро 2.5тди 98 година
Свий
X
-
От: въпрос за паджеро 2.5тди 98 година
Първоначално публикуван от чичо хухавел Преглед на мнениеНикакъв проблем нямаш,ако караш без този ремък.
Дали сваля мощността?- съмнявам се.ТЕЛ:0886301378
Коментар
-
Карай и не се притеснявай. Виждал съм с очите си няколко пъти скъсан ремък, който си стои там кротко а собственика не е забелязал абсолютно никаква промяна.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнениеЯ дайте някоя картинка да видя кой е тоя ремък да си го проверя дали го имам ?
Чел съм и съм слушал стотици мнения за и против този ремък и балансиращите валове. Аз лично си ги държа в изправност.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЩом си с 2.5 мотор трябва да го имаш. Свали горния предпазен пластмасов капак на ангренажа и ще го видиш.
Чел съм и съм слушал стотици мнения за и против този ремък и балансиращите валове. Аз лично си ги държа в изправност.куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Щом Японците са го сложили ,значи трябва,там са го мислили много инжинери ,ние няма да откриваме топлата вода ...MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
-
Първоначално публикуван от kralev.bg Преглед на мнениеА,защо са го сложили,,тъпите''японци???
За да ги има сигурно''тъпите'' японци са преценили,че са нужни.
Друг е въпроса,че нещата се случват и без тях. (собствен опит).
Някъде бях чел,че ресурса на мотора се съкращавал. Може и така да е.
Лично,вече над 30 000 км . карам без тоя ремък,и нямам намерение да го слагам отново.
Коментар
-
Първоначално публикуван от чичо хухавел Преглед на мнениеДоста е изписано по темата и никой не е дал смислен отговор до сега.
За да ги има сигурно''тъпите'' японци са преценили,че са нужни.
Друг е въпроса,че нещата се случват и без тях. (собствен опит).
Някъде бях чел,че ресурса на мотора се съкращавал. Може и така да е.
Лично,вече над 30 000 км . карам без тоя ремък,и нямам намерение да го слагам отново.
В двигателя се пораждат неуравновесени трептения от различен порядък. За гасене на някои от тях са необходими въпросните балансиращи валове. Ако ги няма наистина се съкращава живота на двигателя.
Това най-общо казано. Ако питаш какво е трептене от II-ри и III-ти порядък, то това е дълга теория.Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 02-03-11, 09:12.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар