Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 3.2 DiD 2008 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 3.2 DiD 2008 г.

Здравейте,
    от седмици го мисля и в момента съм се насочил към Паджеро 3.2 DiD автомат от около 2008 г. 170 к.с. до около 100 х.км.

Изчетох доста по форума, но няма много коментари за тези по нови паджеровци

Въпросите са ми следните:
    Достатъчно комфортно ли е и за по дълъг път и то с бебе ( няма въздушно). Има ли проблем спокойно да поддържа до към 150 км/ч по магистрала (прочетох, че мотора е слаб за това купе, не карам бързо, но при изпреварване има значение).

Оффроудър не съм (още), културно на лов и риба досега и с 2wd.
    Мога ли да разчитам при нормално обслужване за следващите 5 години/ 100х.км да мина без сериозни ремонти....

Седнах в едно такова но собственика не ми предложи да го пробвам

Ами това е за сега, надявам се някой собственик/юзър на такова да сподели конкретен опит за силни и слаби страни

Поздрави

От: Паджеро 3.2 DiD 2008 г.

За двигателя мога да твърдя ,че е перфектен до сега съм имал два такива 3.2 DI-D и съм много доволен като забравим темата дето бях писал наскоро(днес си отстраних една тъпа грешка на майстор за глави). Предното Паджеро дето карах беше беше 3.2 DI-D 160 к.с. 2002 г. ръчни скорости,а сега това е също 3.2 DI-D ,но 165 к.с. автоматик 2002 г. Първото съм карал в зимни условия и се представяше блестящо. За километрите 150 км/ч ги държи без никакъв проблем. Аз също не съм оффроудаджия,джиповете си ги ползвам за риба и ски. Комфорта на возене е малко стегнат ,не се люшка по завойте,държи се доста добре на пътя и няма да закъсаш никъде ,като отидеш за риба. За обслужването е маслото на кутията и филтъра непременно да смениш,иначе масло на двигателя,маслен филтър,горивен филтър и въздушен филтър и само газ. Филтъра на купето е малко скрит ,който се намира зад долната жабка.
    Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
    Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008

Коментар

Браво. Много хубаво. Ама малко са хората, които могат да си позволят такъв автомобил в този форум. В тази посока да кажа, че форума е offroad ,демек не би трябвало да става въпрос за друго нещо. Иначе се радвам за хора дето могат да си позволят нови автомобили.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Благодаря за отговора за двигателя,

Sariones, за съжаление и аз в момента също не мога да си го позволя лично, ( но ще е подарък от фирмата за заслуги), а за оффроуд поне малко се вписвам - в момента се уча със старо ендуро , пък разбира се и това Паджеро ще го пробвам ( досега два пъти съм карал УАЗ офф).

Иначе хората тук са много компетентни и настроени приятелски, затова поисках мнения и съвети именно от тук.

Обаче чакам и други с новото купе да дадат мнения, че краят на Март идва

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X