Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се казва моето митсубиши????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се казва моето митсубиши????

Здравеиет, купих си митсубиши от англия на което пише-паджеро, а в документите го водят шогун хард топ. После в регистрационния талоб го водят първа регистрация 1998 а в каталозите за застраховане го водят 1991????/ Има ли каде да се погледне на самата кола коя година е произвена .

От: Как се казва моето митсубиши????

Приятел провери го по VIN кода /№ на рама шаси/има доста теми за това как да го провериш търси в форума успех
    Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Най- вероятно е японско. Виж си VIN, ако е десет цифрен е японско. В този случай най-вероятно е 1991г.
      Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
      0878226696; 0876927507

Коментар

да японско е и се набутах вече и наистина е 1991г. парвата регистрация която ми показаха арабите в документа за регистрация е 1998 и аз понеже не съм много в час се прекарах........

Коментар

Вероятно производство 91 г. в Япония, внос 98 г. в Англия.

Коментар

Първоначално публикуван от petervch Преглед на мнение
            ..... и аз понеже не съм много в час се прекарах........
            Пусни някоя снимка, ако не е блъскано и въртяно през таван, си е много хубаво. Може и да не си се прекарал, читавия "японец" си е поддържан в Япония с оргинални части. "Шогуните" минават през Обединеното кралство за да се поевропейчат....
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Не мисля, че си се прецакал. И моето е японче-94г. и е доста поддържано.
              Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
              0878226696; 0876927507

Коментар

Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнение
                Не мисля, че си се прецакал. И моето е японче-94г. и е доста поддържано.
                Колата е перфектна без никакви забележки и е сас пЪлна сервизна книжка и на на реални 108 000 км.
                Прекарал сам се само с това че я купих за 1200 паунда, като си мислех че е 1998 а не 91г.
                Утре ще пусна снимки.....честит трифон зарезан и благодаря за мненията.

Коментар

Пич, не задавай такива въпроси в тоя форум без нужда, бива ли?
                  "Как се казва моята кола?" тук е заявление за търсене на кръстник. Виж в архива.
                  Не знам как се казва безименното ти пажеро. Моите са Багира и Сивия.
                  А с талона - върви в КАТ, ние тук сме честни бракониери.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X