Здравейте! Някой разглобявал ли е кормилна кутия- от известно време наблюдавам теч от семеринга, отдолу откъм хебела. Възможно ли е да се смени на място, като се смъкне само хебела, или трябва да се разглоби цялата кутия?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Теч от кормилна кутия на PAJERO '95
Свий
X
-
От: Теч от кормилна кутия на PAJERO '95
Инфото, което сте дали със сигурност е полезно, ама за мене е само картинки и нЕкви букви между тях.
Въпросът ми е: когато течът е само от долната страна(т.е. откъм хебела), може ли да се смени семеринга и уплътнението(позиция 1 от картинката) без да се разфасова цялата кутия
Y61
Коментар
-
Колега, аз имах същия проблем със секторната на едно чероки, но направихме грешката и я отворихме- благодарение на което сега си търся нова секторна кутия.... Та ако ще го правиш сам това - много внимавай и в никакъв случай не отваряй секторната, пробвай ако стане само с махане на хебела и зегерката която държи семеринга, но ако не става така- потърси професионалисти.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнениеКолега, аз имах същия проблем със секторната на едно чероки, но направихме грешката и я отворихме- благодарение на което сега си търся нова секторна кутия.... Та ако ще го правиш сам това - много внимавай и в никакъв случай не отваряй секторната, пробвай ако стане само с махане на хебела и зегерката която държи семеринга, но ако не става така- потърси професионалисти.Y61
Коментар
-
то има 1 вариант да разбереш - махаш хебела, махаш семеринга и гледаш на вътре има ли достъп до позиция 1 от схемата, макар че така като я гледам тая схема май няма да има достъп до него. Бележи си хебела и оста преди да го извадиш, че при монтажа да не го объркаш. Хебела поне при мен излезе много трудно и не знам дали ще успееш да го направиш всичкото това без да махнеш секторната от колата. И все пак най добрия вариант си остава рециклиране при правилните хора. Ако мога да съм ти полезен с още нещо - пиши.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Начинът е да пробваш само със семеринга. Ако продължи теча, означава, че има износване, което води до радиално изместване на изходния вал на кутията при въртене на волана . Това изместване семерингът може да го обира до определени граници и после колкото и да го сменяваш няма полза. Иска си ремонт/смяна.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеНачинът е да пробваш само със семеринга. Ако продължи теча, означава, че има износване, което води до радиално изместване на изходния вал на кутията при въртене на волана . Това изместване семерингът може да го обира до определени граници и после колкото и да го сменяваш няма полза. Иска си ремонт/смяна.MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.
Коментар
-
Паджерото е 2.5 Турбодизел. Какво значи ''промоция'' ?
А някой знае ли дали са същите като на Паджеро1 '88 ? Защото имам едно такова за донор...Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-02-11, 20:36.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар