Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на маслото на автоматичната кутия на Pajero 3.2 DID 2002г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на маслото на автоматичната кутия на Pajero 3.2 DID 2002г.

Здравейте колеги, въпроса ми е обслужва ли се тази кутия(сменя ли се маслото и филтър) и на колко км се прави това, има ли нещо специфично при смяната изисква ли специализиран сервиз или мога и аз да си го сменя на подемника? Иначе погледнах в дата.бг му дават ATF SP3. Колко литра хваща?
    Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
    Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008

От: Смяна на маслото на автоматичната кутия на Pajero 3.2 DID 2002г.

Никой ли не знае???????

Коментар

Така както задаваш въпроса никой не те взима на сериозно. Естествено, че се сменя маслото. А щом питаш така по-добре го закарай на сервиз за смяна.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Тук:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=64621 сме я дъвкали тази тема с автоматика ако не ти стане ясно пиши ще ти разясня стъпките точно аз на моето сменях масло в сряда пресна ми е информацията.И въпреки всички твърдения аз не смених филтъра а съм си го купил отдавна нещо не ми се вярва тия от мицубиши да не знаят какво пишат но моето е на малко километри ако твоето е над 200000 хил. май по добре го смени.
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
          Така както задаваш въпроса никой не те взима на сериозно. Естествено, че се сменя маслото. А щом питаш така по-добре го закарай на сервиз за смяна.
          Такива отговори не са ми нужни и не ми помогнаха много,запази си ги за себе си!

Коментар

Колега,маслото се сменя,както и филтърът.Кутията събира към 10 литра,но обикновено може да се източи около 6,6.5 литра.Сваля се картерът,измива се добре,мажеш със сив силикон и затваряш.Единствено внимаваш за магнитите в картера.

Коментар

Първоначално публикуван от dosseto Преглед на мнение
              Такива отговори не са ми нужни и не ми помогнаха много,запази си ги за себе си!
              Ами колега,има доста писано,просто трябва да потърсиш.И аз искам на готово,ама чета и препрочитам.
              Mitsubishi Padjero 2, 2.5
              тел 0898-31-о8-41

Коментар

Бих добавил на около 20 000 хил.км да се смени отново масло, филтър и гарнитура,че скоро дадох 1600 лв за ремонт - собственника преди мен бе доста немърлив що се отнася до поддръжка...сега разработвам и след 1000 км отивам на гаранционна смяна масло. Труда е безплатен

Коментар

Първоначално публикуван от ymov Преглед на мнение
                  Колега,маслото се сменя,както и филтърът.Кутията събира към 10 литра,но обикновено може да се източи около 6,6.5 литра.Сваля се картерът,измива се добре,мажеш със сив силикон и затваряш.Единствено внимаваш за магнитите в картера.
                  Благодаря колега, за филтъра да разбирам,че е се намира отдоло като се свали картера.

Коментар

Да,като се свали картерът на автоматика.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X