Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Митсубиши Паджеро ГАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Митсубиши Паджеро ГАЗ

След 2 години каране се реших да сложа газ на Паджератора.
    Днес е помоща на Landi Renzo и то-точно представителите им в София /жк. Хаджи Димитър/ за около 5 часа монтирахме цялото инжекционно чудо,та и го подкарахме и кажи,речи една бутилка изгорихме.
    3000 V6 140kk - 800 лева
    Успех на всички,които им предстои и горещо им препоръчвам тези момчета..

От: Митсубиши Паджеро ГАЗ

Здрасти колега ,ако може да кажеш как е с газовата ,как харчи ,имал ли си проблеми и тн...Защото и аз съм решил да слагам газов инжекцион Landi Renzo...Благодаря предварително
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Колега,какво е това 3000V6 ясно,140кк не ми е.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
        Колега,какво е това 3000V6 ясно,140кк не ми е.
        Конските сили, става дума за Паджеро 1.

Коментар

Никой ли незнае ,какво качество е тази Landi Renzo ,хората дето ще ми я монтират казват ,че всичко е италианско и нямало д аима проблем ...
          MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
          MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Добре де, защо не идеш при колега от форума: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=95953 ?
            Фактът, че от както е поставена не съм стъпвал при него е повече от показателен. Освен това, казват че "фобос"-а бил с най- качествения софтуер...
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Благодаря колега ,но вече свърших работа ,в сряда ще карам колата да ми я монтират ,тук в Кюстендил ,сервиза е сериозен и хората си разбират от работата ,немисля че ще има проблеми ,ще пиша след монтажа ...

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                Благодаря колега ,но вече свърших работа ,в сряда ще карам колата да ми я монтират ,тук в Кюстендил ,сервиза е сериозен и хората си разбират от работата ,немисля че ще има проблеми ,ще пиша след монтажа ...
                Пиши, че и моето направо плаче за газ...
                Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Ми да направо си плачат ,с този разход и тази криза .... днес го закарах ,сигурно утре ще си го взема и ще пиша за впечатления...
                  Но аз го смятах за 5000 км. се изплаща газовия инжекцион ,от разликата газ бензин ...

Коментар

За 800лв. Ланди-Ренцо е доста добра цена.А дали е истинско Ланди-Ренцо и ако е така, много добра цена.Стоката трябва да е достъпна за крайния потебител.
                    АСК Ален Мак

Коментар

Цената не е 800 лв. а 1650 лв с 60 л. бутилка +20 лв.за преглед....за 6 цилиндров двигател ,днес си взех колата и съм много доволен за навъртяните 50 км.не като разход ,а като вървене ,разлика газ бензин почти никаква ,само при пуснат климатик се усеща ,но това не е болка за умиране ... а за разхода ще пиша по натам нека се повоза малко повече ...

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                        Ми да направо си плачат ,с този разход и тази криза .... днес го закарах ,сигурно утре ще си го взема и ще пиша за впечатления...
                        Но аз го смятах за 5000 км. се изплаща газовия инжекцион ,от разликата газ бензин ...
                        За 5000 км. няма да ти се изплати, но по някое време вероятно ще ти се изплати... Сложи си flash- lube: дори и да е глупост инвестицията е пренебрежима на фона на поразиите, които теоретично биха станали, особено пък на 6G72...
                        08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                          За 5000 км. няма да ти се изплати, но по някое време вероятно ще ти се изплати... Сложи си flash- lube: дори и да е глупост инвестицията е пренебрежима на фона на поразиите, които теоретично биха станали, особено пък на 6G72...
                          Вальо - мани го това Flash lube! Това е нещо като уреда за икономия на ток.
                          Проблем с клапаните при нормална смес и нормално предварение 6G72 категорично няма. Зорлем си правите колите двутактови с разделно мазане. Това нещо може да намери приложение при газифициране на цвайтактери или за скотойлер на мотоциклет
                          За 60 000км на газ с 6G72 категорично няма проблем нито с клапаните, нито с каквото и да било.
                          Махах главите по друг повод и клапаните изглеждат перфектно.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Четох твойта тема поне двапати ,за твойта газификация ,но и аз съм много скептичен за това Flash lube...Че смазва -смазва ,но немисля че е нужно ...имах една кола на метан навъртял съм и поне 100 000 км. при отварянето на мотора всичко си беше перфектно даже и клапани не сме правили ,а колата още си върви а е над 270 000 км.

Коментар

Flash lube е за автомобили след 2000г(има и изключения).На Паджеро2 6G72 не му трябва.Този лубрикат е препоръка,не е задължителен.
                              АСК Ален Мак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X