Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се вдига Паджеро 2 без броня с HI_JACK - Показвам !
Свий
X
-
От: Как се вдига Паджеро без броня с HI_JACK - Показвам !
То спам не е, ами такова ...
Това е любимо на американците. Те обичат да заваряват квадрати, в които да мушкат други квадрати с уши за шегели, или топки за тегличи, или други неща, и даже полеви клозети. Законтрят ги със яки шплентове.
Два проблема. Нещото трябва да е направено наистина хубаво, и да не се мотае из големия квадрат. И когато вече си потънал в калта или пясъка, в снега - иди-дойди, вече е късно да се гмуркаш да го монтираш. Мръсотията ще му попречи да влезе, а да набуташ и шплента, не е реално.
Като дребен страничен проблем - когато стои там, в движение дрънчи.
Правилното е правилни куки за джека, но аз нямам довършени комплекти. Липсват им само куки, нямам пари да направя.
Коментар
-
Да мислих го и с куки,Ама трябваше да тръгна да обикалям за подходящи куки и синджири и това ми се стори по лесно а и го имах. Иначе- не дрънчи защото се сваля и стои в багажника. На се мотае в големия квадрат защото е шестограм и напречния болт е заварен и влиза точно.Говорим за нещото.
Ако го имах определено ме вадеше от ситуацията.Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !
Коментар
-
Не търси куки - няма да намериш. Всички варианти са преровени, единствената оправия е правене. Няма нито по якост, нито по форма, нито по радиусите. Умряла работа. Синджир имам, и другите чаркове също, всичко е проверявано на стандартни изпитателни машини до скъсване.
Така де, не му е мястото в багажника. Мястото му е на мястото. Иначе не знаеш дали ще успееш да го завреш, нито кога и накъде ще се изплесне, особено като хвърляш джипа настрани, на стръмно място. Да имаш две свободни точки е недопустимо, даже да не държиш на живота си.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение. Иначе не знаеш дали ще успееш да го завреш, нито кога и накъде ще се изплесне, особено като хвърляш джипа настрани, на стръмно място. Да имаш две свободни точки е недопустимо, даже да не държиш на живота си.
Това, че се слага и се маха е защото неискам да има стърчащи железа напред които да ми заорават по бреговете!!!Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !
Коментар
-
Купи си нормални гумени ботуши.
После веднага ше разбереш че джека работи в коловозите за секунди. Дъските под колелата са само за тежки случаи.
От коловоза се хвърля, в три пръста кал не се подлагат трапове. Те са за дълбокото.
Вече ти обърнах внимание, че щангата набутана в гредата, не е правилна. Сигурно сам си го видял. Сега е момента да спреш, и да помислиш. Преди да продължиш да рекламираш порочна практика.
Сам съм използвал и по-интересни методи, но не си позволявам да се хваля с това. Може да пострадат хора. Изобщо казано - правиш глупости, просто спри. А да ги препоръчваш на самодейни юзери - изобщо.
Коментар
-
Колега, не ти ли омръзна да трупаш мнения в мойта тема ?
С трите поста ми казваш едно и също нещо.
1. Това е оффроуд форум и просто споделям идеята !!!!!
2. Ако не си разбрал- Никой не задължавам да го ползва !!!!
3. По-горе съм писал, че ако е опасно в даден случай - НЯМА ДА СЕ ПОЛЗВА !!!!!!!
4. Ако някой Модератор мисли че темата е глупава или излишна или е "порочна практика" - нека просто я изтрие или да каже !!!!!!
5. Неможе всички да сме професионалисти като теб и с разни куки да повдигаме !!!!!
6. Незнам как си с оффроуда ама понякога се налага да импровизираш!!!!!!
Ако нещо от това което съм го написал не е така - ИЗВИНЯВАМ СЕ !!!!Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !
Коментар
-
От: Как се вдига Паджеро 2 без броня с HI_JACK - Показвам !
Колега, Стефан !!! Видях ти тази Тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=633
И се извинявам ако с мойта тема понякакъв начин ти влияя продажбите на кукичките и синджирчетата.
А и тия куки със синджири на джантите не ми се струва много приложимо, освен на асфалта де. А то на асфалта освен да си смениш гумата невиждам защо ще го повдигаш, а как ще я смениш като синджирите пречат, сигурно трябва да подлагаш нещо ????
Нищо лично. Просто мое мнение !Последно редактирано от svetlio_cbr600; 17-01-11, 00:14.Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !
Коментар
-
От 90 и някоя си импровизирам. На частно, преди това - за държавна сметка.
Не пиши по точки, и без това разбирам какво казваш. А от модератора искай да те пусне в групата МСС, и там отваряй тема "Рисков случай - 1".
Прочее, въпросите тип "Евакуация на автомобилна техника" са назрели отдавна, главата "екстремални ситуации" също се пуйчи, само дето няма кой да я набута през клавиатурата.
Коментар
-
Колега Светльо, явно не познаваш Стефан със своите постове не иска да те обиди или да ти каже, че измислената от теб играчка не работи, напротив опитва се да помогне. В действителност това нещо има няколко недостатъка, които той описа, аз виждам и още един, трябва да преодолееш и хода на окачването, който с джак не е много, но в "ситуацията" ще се наложи да ти трябва.
ПП Не знам някой да си е купил нещо от Стефан, но разъмни съвети е дал на много хора /не са и скъпи, само иска да почерпиш/.
Поздрави!Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Всичко си има своите плюсове и минуси. Зависи от случая.
Мда за ходовете съм съгласен! Особено при мен както са натегнати торсионите няма почти никакъв ход нужни са 2-3 щракания на Джека и колелото е във въздуха.Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар