Обява

Свий
Няма добавени обяви.

блокаж на заден диференциал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• блокаж на заден диференциал

има ли някой понятие от тези устройства . имам го на паджерото но май не работи или не е оборудвано достатъчно...моля за помощ ако е възможно

От: блокаж на заден диференциал

Първо кажи дали е супер селект,имали копче долу ниско пред скоростния ,и ако има ... блокажа се включва само при бавните ,при другите не действа
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от cokolo Преглед на мнение
      имам го на паджерото но май не работи или не е оборудвано достатъчно...моля за помощ ако е възможно
      Виждал съм и "Паджеро" оборудвано с копче и т.н.....ама със сменен мост (т.е. без блокаж в моста)....трябла да се види отдолу.
      Ако си от Сф-то или около, ела......весело изкарване на празника
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от cokolo Преглед на мнение
        има ли някой понятие от тези устройства . имам го на паджерото но май не работи или не е оборудвано достатъчно...моля за помощ ако е възможно
        Колега, ако искате да получите смислен отговор, дайте повече детайли. В този формат въпросът ви звучи като "Колко струва една кола?".

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
        Първо кажи дали е супер селект,имали копче долу ниско пред скоростния ,и ако има ... блокажа се включва само при бавните ,при другите не действа
        Защо да е само при бавните? При бързите с блокиран централен също се включва.
        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
          Защо да е само при бавните? При бързите с блокиран централен също се включва.
          Вярно.

А колкото до включването, контролната лампичка понякога не показва точно, но като включи блокажа няма как да не разбереш, колата става много по-неманеврена.

Коментар

Вярно бре ,включва се ,току що го пробвах ....честно казано не знаех ... но човек се учи докато е жив .....
            Благодаря много и ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,МНОГО ЗДРАВЕ ,МНОГО КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО ,ГОЛЕМИ ДЖИПКИ ,МНОГО КАЛ И НАЙ ВЕЧЕ БЕЗАВАРИЙНА .
            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Дори индикацията на таблото да не работи, при включване/изключване на блокажа се чува характерен звук отзад. При мен не работеше и не се включваше, после веднъж реших и пръснах с ВД40 всички възможни букси, които успях да проследя отдолу и които прецених че са свързани с блокажа. Заработи перфектно, но след около месец пак престана. При следващата интервенция освен пръсване, ще раздвижа и позашкуря буксите, та белким се оправи качествено.
              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

При мен всичко си работи ,и индикацията дори .... но аз наистина не знаех ,че работи и при бързите

Коментар

Радвам се, че съм помогнал, колега. Освен, че работи на бързи и бавни, би трябвало да можеш да го включиш и в движение, под 10 км/ч. Само внимавай да караш направо и някое от колелата да не боксува в момента на включването
                  Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                    Радвам се, че съм помогнал, колега. Освен, че работи на бързи и бавни, би трябвало да можеш да го включиш и в движение, под 10 км/ч. Само внимавай да караш направо и някое от колелата да не боксува в момента на включването
                    Освен това се самоизключва над 40/ч км.
                    I get High by going Down

Коментар

При мен нищо не се самоизключва...
                      Зима иде

Коментар

Сега се сетих, че се самоизключва и когато смениш от 4..Lc на друг режим.
                        I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
                          Сега се сетих, че се самоизключва и когато смениш от 4..Lc на друг режим.
                          Да самоизключва се и при мен е така ,като смениш от бавните към бързите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X