колеги на блока на двигателя пиши 4д55 а главата е на 4д56 има табелка ламаринена кадето пише че двигателя е4д56 на кое да вярвам
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загадка с VIN Pajero
Свий
X
-
От: Загадка с VIN Pajero
Колеги наложи ми се да сменя главата на моето Пажеро поръЧах ме по номера на блока и ми докараха глава за мотор 2.3 дизел. Но тя не е сЪЩата, тогава сравнихме главите и излезе Че е 2.5 тди поръЧахме. ДоЙде главата монтирах ме я и няма проблеми. Но двигателя какъв е 2.3 или 2.5тди, колата я купих с турбо и интерколер.
Коментар
-
От: Загадка с VIN Pajero
Първоначално публикуван от PATSO Преглед на мнениеКолеги наложи ми се да сменя главата на моето Пажеро поръЧах ме по номера на блока и ми докараха глава за мотор 2.3 дизел. Но тя не е сЪЩата, тогава сравнихме главите и излезе Че е 2.5 тди поръЧахме. ДоЙде главата монтирах ме я и няма проблеми. Но двигателя какъв е 2.3 или 2.5тди, колата я купих с турбо и интерколер.Първоначално публикуван от PATSO Преглед на мнениепише по талон 1990
Според белезите, които даваш, е изключено да е 4D55 / 2.3 литра. Той е произвеждан до 1985, а и кулер е слаган на последните модификации 89-91г.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар