Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ проблем със сервото на волана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ проблем със сервото на волана

Здравейте колеги!честита Коледа.
    Става въпрос за паджеро 2.8 95г. Проблема е следния .Сам си го направих повъртях го на място в кръг беше само на заден мост .Усетих че волана се втвърди слязох и го огледах помпата мисля се намира в дясно до ГНП-то има капачка отпред с четири болта там беше омазнено.Като му дам газ на по високи обороти волана омеква на ниски се втвърдява .Та въпроса ми е следния какъв може да е проблема и някой ако е имал същия да сподели .
    Последно редактирано от яворчо; 28-12-10, 17:05.

От: Помощ проблем със сервото на волана

Казанчето пълно ли е?

Коментар

Да

Коментар

Хлабав ремък?

Коментар

Хлабава помпа .....
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Няма ремък .

Коментар

Ами, май остана само помпата да е прецакана. Там не съм спец.

Коментар

Можеш да пробваш да промиеш системата.Източваш старото масло от някое подходящо място(най-ниската точка),сипваш ново и така два или три пъти........Понякога помага!Ако никога не е сменяно,в някой казанчета има филтър или магнит-почисти го!Може да бъде клапан за налягане.Успех!
                Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники

Коментар

Това е разбивката на чарковете в помпата. Явно е избило някое уплътнение, щом има и теч.
                  http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...lk7RlRFBmFVA==

Коментар

Благодаря ви колеги. Ще сменя уплътнението което е изтървало и ще видя какво ще стане .Дано и да го намеря. При братушките го има комплекта на уплътненията и не е скъп.

Коментар

Според мен си надробил някоя (ако не и всички) лопатка вътре и помпата буквално е "гръмнала". Може и да има останала някоя здрава и затова на по-високи обороти да "идва" хидравликата.
                      Все пак дано да бъркам...
                      Don't hunt IF you can't kill
                      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Като я сваля ще се разбере .За всеки случай съм намерил една втора ръка .Но ще се занимавам с това догодина .

Коментар

Така днес реших проблема с хидравликата.Взех друга помпа втора ръка и я смених.Да споделя за убезвъздушаването .Като се свърже всичко по помпата наливате масло, палите и започвате да въртите волана на ляво и на дясно някой може да ви помага да налива масло в казанчето .В началото се чува кофти шум от помпата, но като се понапълни и изчезва задържате пълен ляв докато изчезнат мехурчетата в маслото после пълен десен .На моята помпа другата седмица ако не ме до мързи ще и направа аутопсия да видя какъв и е проблема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X