Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за чип тунинг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за чип тунинг

Колеги искам да ви попитам знае ли някои каде мога да направя чип на Pajero 3- 3.2 did 165k. В дигитал тунинг нямат за този мотор 165к.

От: Питане за чип тунинг

Колега мисля ,пък и не съм чувал на японски коли (от по старите )да се прави чип...на по новите можв и да става ,просто заводски така са направени че ти трябва нов компютър ,отваряне няма ...абе Японци им кажи ...Ако намерите кой може да направи чип и на паджеро 3000 V6 пишете ,150 кс. нещо са ми малко
    Последно редактирано от Красимир Гошев; 27-12-10, 20:25.
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от deap Преглед на мнение
      Колеги искам да ви попитам знае ли някои каде мога да направя чип на Pajero 3- 3.2 did 165k. В дигитал тунинг нямат за този мотор 165к.
      Не търси. Няма да намериш. Не че няма начин, но не е толкова просто и на повечето тунингьори не им се захваща. Риска е голям, а очакванията на клиентите за цена не го покриват.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
        Колега мисля ,пък и не съм чувал на японски коли (от по старите )да се прави чип...на по новите можв и да става ,просто заводски така са направени че ти трябва нов компютър ,отваряне няма ...абе Японци им кажи ...Ако намерите кой може да направи чип и на паджеро 3000 V6 пишете ,150 кс. нещо са ми малко
        За да има осезаем ефект е нужен турбо кит, инжектори, изпускателна с-ма. Просто двигателя трябва да може да гълта повече въздух, повече гориво и да може ефективно да изхвърля изгорелите газове.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз карам с такива на няколко коли, включително П4, и съм много доволен, разбира се, срещу съответстващата цена.
          Зима иде

Коментар

И аз се интересувам колега. Погледни тук: http://www.forum.ecu-chip.com/chip/index.php и тук на добри цени :

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              За да има осезаем ефект е нужен турбо кит, инжектори, изпускателна с-ма. Просто двигателя трябва да може да гълта повече въздух, повече гориво и да може ефективно да изхвърля изгорелите газове.
              Здраси колега ,много добре съм запознат с тези неща ,долу в подписът ми, имам мазда 323 турбо 4x4 16V ,тя е с ковани бутала ,кулери ,инжектори 850 сс.и ми е наи лесно да му сложа електроника и две турбинки ,но това ми е кола за возене ,така че само ми трябва още малко сила ,тези 150 кс.са ми малко малко особено при изпреварване,а един чип ще ми даде 10-15 %,което ми е достатъчно .А доколкото съм заапознат много трудно се прави чип на Японска кола ,сменя се целия комп...вече на по новите коли може и да става ...
              MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
              MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X