Колеги искам да ви попитам знае ли някои каде мога да направя чип на Pajero 3- 3.2 did 165k. В дигитал тунинг нямат за този мотор 165к.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за чип тунинг
Свий
X
-
От: Питане за чип тунинг
Колега мисля ,пък и не съм чувал на японски коли (от по старите )да се прави чип...на по новите можв и да става ,просто заводски така са направени че ти трябва нов компютър ,отваряне няма ...абе Японци им кажи ...Ако намерите кой може да направи чип и на паджеро 3000 V6 пишете ,150 кс. нещо са ми малкоПоследно редактирано от Красимир Гошев; 27-12-10, 20:25.MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
-
Първоначално публикуван от deap Преглед на мнениеКолеги искам да ви попитам знае ли някои каде мога да направя чип на Pajero 3- 3.2 did 165k. В дигитал тунинг нямат за този мотор 165к.My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнениеКолега мисля ,пък и не съм чувал на японски коли (от по старите )да се прави чип...на по новите можв и да става ,просто заводски така са направени че ти трябва нов компютър ,отваряне няма ...абе Японци им кажи ...Ако намерите кой може да направи чип и на паджеро 3000 V6 пишете ,150 кс. нещо са ми малкоЧовешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
И аз се интересувам колега. Погледни тук: http://www.forum.ecu-chip.com/chip/index.php и тук на добри цени :
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеЗа да има осезаем ефект е нужен турбо кит, инжектори, изпускателна с-ма. Просто двигателя трябва да може да гълта повече въздух, повече гориво и да може ефективно да изхвърля изгорелите газове.MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар