Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тенекии на Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тенекии на Pajero

Преди около седмица имаше инцидент с паджерото, което по принцип аз карам. Не знам как на някакъв завой поднесло и се обърнало на една страна. Аз когато го видях вече си беше на гумите, та дори и в движение. Та до тук добре няма пострадали, колата се прибра на собствен ход, и при прегледа с не много опитно око реших, че с малко тенекии от здрав донор нещата ще се оправят.
    Новият калник пасна перфектно, но за вратите не мога да кажа същото за съжаление. Явно при страничния натиск освен старите врати се е деформирала и средната колонка, отделно при закачането на задната врата открих, че и задния калник е сериозно хлътнал навътре.
    От всичко, което изчетах по въпроса разбрах, че в моя случай услугите на обикновен тенекеджия няма да ми свършат работа, и ми трябва сервиз с т.н. дозер, обаче цените които ми дават ориентировъчно от подобни сервизи са от порядъка между 3000 и 5000 лева. Което е абсурд при положение, че цената на колата е подобна, а плюс това ще трябват и услугите на бояджия, при който цените които аз имам са от порядъка на 150-200 лева на детайл.
    Въпросът ми е „Какво да правя?”, пишете ми ако някои има опит в подобни ситуации или пък ако информация за сервизи към които да се обърна... всяка насока ще ми бъде от полза.
    Благодаря ви!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

От: Тенекии на Pajero

Колега, в твоя случай, единствено и само ти можеш да вземеш решение па макар и грешно. Всичко зависи от теб.
    Ако не е много, слагай две латерни и разпъвай докато паснат вратите и малко повече и каквото стане.
    Все пак зависи за какво го ползваш джипа.
    Моят за две години е като минал през минно поле в Афганистан, но аз го ползвам за лов и офф роуд разходки.
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Колега ,малко си далече от Кюстендил ,но имам един приятел тенекеджиа и бояджия ,мисля че може да ти струва към 1800 лв.(това говоря с китове и боя ) на мен всички колими ги прави той ,а щом си си купил и тенекиите най добре ,помисли добре ,някой километар в повече илипо малко ,не са от значение ...
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

а една дясна дирекция за донор- и от две едно..
        2000 -3000 са си бая кинти,за толкова можеш да намериш читаво купе
        куче или вълк?
        в клетка ,или свободен?
        въпрос на личен избор.
        Вихрен Илиев
        0888249888
        blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
        Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от djim Преглед на мнение
          Преди около седмица имаше инцидент с паджерото, което по принцип аз карам. Не знам как на някакъв завой поднесло и се обърнало на една страна. Аз когато го видях вече си беше на гумите, та дори и в движение. Та до тук добре няма пострадали, колата се прибра на собствен ход, и при прегледа с не много опитно око реших, че с малко тенекии от здрав донор нещата ще се оправят.
          Новият калник пасна перфектно, но за вратите не мога да кажа същото за съжаление. Явно при страничния натиск освен старите врати се е деформирала и средната колонка, отделно при закачането на задната врата открих, че и задния калник е сериозно хлътнал навътре.
          От всичко, което изчетах по въпроса разбрах, че в моя случай услугите на обикновен тенекеджия няма да ми свършат работа, и ми трябва сервиз с т.н. дозер, обаче цените които ми дават ориентировъчно от подобни сервизи са от порядъка между 3000 и 5000 лева. Което е абсурд при положение, че цената на колата е подобна, а плюс това ще трябват и услугите на бояджия, при който цените които аз имам са от порядъка на 150-200 лева на детайл.
          Въпросът ми е „Какво да правя?”, пишете ми ако някои има опит в подобни ситуации или пък ако информация за сервизи към които да се обърна... всяка насока ще ми бъде от полза.
          Благодаря ви!
          Най -добре направи една консултация с ,,Паджеровод,, Хем ти е близо ,хем ще получиш добър съвет.

Коментар

Благодаря Ви за мненията!
            Качвам малко снимки на проблемните места. Според мен това са ключови места и с "разпъване на око" няма да стане, още по малко аз сам със сигурност няма да се справя.
            До колегата Красимир Гошев: ако е възможно дай ми телефон или e-mail на твоя приятел да говорим и да му изпратя снимки, да погледне проблемните места и до колкото е възможно да каже за каква цена и колко работа става въпрос.
            Относно варианта от две едно и аз се замислям... Моргите в нашата област предлагат цели купетата около 1500
            ( тенекии само), а има разни обяви за джипове в движение за по 3000 - 4000, което също ме блазни. Единственото което ме спира е че не знам с колко работа се захващам и въпросът " Ще се справя ли сам" с прехвърлянето. На времето баща ми сам си прехвърли неща от един катастрофирал москвич на здраво купе и колата и до ден днешен си е в движение...
            Не знам в каква посока да се насоча и за това търся и мненията по опитни от мен.
            Прикачени файлове
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

когато прехвърляш цели агрегати ,не е толкова сложно-но ще трябва помощ от приятели
              куче или вълк?
              в клетка ,или свободен?
              въпрос на личен избор.
              Вихрен Илиев
              0888249888
              blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
              Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Взимай друг ако имаш кинти! Този го пускай на части.
                Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
                ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X