колеги имам проблем през няколко месеца все ми се налага да раздвижвам цилиндърчето на предните спирачки понеже гумичката ми е скъсана и влиза мръсотия и ми затягат спирачките някой няма ли от вас излишни машинки на спирачките читави разбира се ще ги купя веднага става въпрос за Л200 1995г. 2.5 ТД 4ВД
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Относно спирачките на Л200
Свий
X
-
От: относно спирачките на Л200
има ли ги тоя комплекти не знаех ако е така ще си купя и да си реша проблема но ше сменя и маркучетата щото някой казват че може и от маркуч да ми прави такъв проблем да не иска да върне цилиндъра и да задържа но при мен като го промия и като искарам една камара ръждилка боклуци и се оправя за известно време за тва си мисля че само ако сменя гумичките и ще се оправи
Коментар
-
От: относно спирачките на Л200
и друго което искам да питам ако изкарам целия цилиндър навън после дали ще имам някави проблеми при вкарването му отново вътре за да мога да го промия хубаво поне като ще сменя гумичките да е изчистен както трябва
Коментар
-
От: Относно спирачките на Л200
Принципно, на всяко цилиндърче има по един О-пръстен с квадратно сечение, но има и изключения. Отвън е маншончето, м/у апарата и цилиндърчето което предполагам ти е покъсано, а не "гумичката" `щото тогава нямаше да задържа течността..
.
Ремонтното комплектче съдържа О-пръстени, маншони и розова смазка, цената варира от 15 до 30 лв. зависи от къде купуваш и какво производство е. Разглобяваш напълно, миеш с нафта - примерно, после шлайфаш с "водна" шкурка, избърсваш, смазваш и всичко си влиза като в ...да не се изразявам. Мазни леко маншончетата от вътрешната страна преди да ги наденеш - със сигурност ще им е полза
Правил съм операцията и не съм срещал никакви затруднения, освен "заварените" пробки за обезвъздушаване, но с хубав инструмент и това не е проблем.
Успех с начинанието, въпреки че климатичните условия не са много удачни за това ...а ако имаш гараж, то това е друга бираPAJERO I, 2.5 TDI, 90г., къса база, "палатка"
Mercedes-Benz E250 Diesel, 95г., комби, автоматик
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар