Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не мога да намеря втулки на преден горен носач за П2 3.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не мога да намеря втулки на преден горен носач за П2 3.0

От 2 седмици съм в бокса и скоро като гледам няма да се махна от там та проблема ми е следния - не мога да намеря втулки на преден горен носач за П2 3.0 .Има ли някакви алтернативи или ако мога да закупя някъде от страната такива , ще съм много благодарен ако някои помогне
    Последно редактирано от Ясен; 01-12-10, 14:00. Причина: кресливо заглавие

От: Не мога да намеря втулки на преден горен носач за П2 3.0

Втулките не се предлагат отделно като резервна част, сменява се целият горен носач. Това е според оригиналния каталог с резервни части. Значи трябва да се търси алтернативно решение, може да има производител, който да прави подобно нещо, но аз не знам. Лично не съм стигал още до там, иначе решението щеше да е налице

Коментар

Не съм наясно, но какво представляват втулките. Гумени(каучук ) ли са или .....
      В Пловдив има майстор който ги отлива направо на носача или на старата втулка.И ги прави идеални (подсилени), истинско подсилени, а не само на думи. Майстор - подчертавам.
      Най-добре една снимка .

Коментар

Слагат се от друго Мицубиши, пасват като размер. Не помня модела обаче. В Балкан стар са по 20 лв бройката - цената е от март.. Обади се в БС и питай. Във варненския със сигурност знаят за какво иде реч, дано да ти помогнат. Ако не стане пусни едно ЛС, ама съм далеч в момента и дистанционно дали ще мога да помогна...

На оригиналните шайбите са вградени в гумата, на тия трябва да сложиш допълнително за да не избяга кастора.
        I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
          Не съм наясно, но какво представляват втулките. Гумени(каучук ) ли са или .....
          В Пловдив има майстор който ги отлива направо на носача или на старата втулка.И ги прави идеални (подсилени), истинско подсилени, а не само на думи. Майстор - подчертавам.
          Най-добре една снимка .
          колега ,за майстора до гимназия Елин Пелин ли говориш,или има и друг ?? пусни координати-ще са от полза
          куче или вълк?
          в клетка ,или свободен?
          въпрос на личен избор.
          Вихрен Илиев
          0888249888
          blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
          Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

нарих ги тия пусти втулки съвсем случайно в един затънтен магазин из кварталите , утре жипчето ще е готово утре с нови амове и втулки.Надявам се вече да изчезне блъскането отпред

Коментар

Първоначално публикуван от makito Преглед на мнение
              нарих ги тия пусти втулки съвсем случайно в един затънтен магазин из кварталите , утре жипчето ще е готово утре с нови амове и втулки.Надявам се вече да изчезне блъскането отпред
              Оригинални, или просто някакви си? Щото моя опит с неоригинални тампони точно там (макар и на тераното) е меко казано негативен. Не знам поради каква причина, но често не улучват каучука и си заминават по живо по здраво за 2000км. Та, ако не дай-боже се случи, търси оригинални, или поне от известна марка.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами по 15 лв бройката едва ли ще са оригинални дано имам късмет че иначе трябваше да чакам най малко месец за тич втулки

Коментар

Здравейте, днес установих, че и аз съм за смяна на втулките на горните предни носачи /Паджеро 2 2500 дизел/ Къде в София мога да намеря читави алтернативи на оригиналните, които са по 20-тина лева парчето ? Някой кара ли с правени такива и струва ли си изобщо да се правят на стругар ?
                  Последно редактирано от Vladislav Kostevski; 20-01-12, 13:46.
                  2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                  Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Да взема да ви направя едни такива:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P0004419a.jpg
Прегледи:2
Размер:44.7 КБ
ID:5338023
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                      Здравейте, днес установих, че и аз съм за смяна на втулките на горните предни носачи /Паджеро 2 2500 дизел/ Къде в София мога да намеря читави алтернативи на оригиналните, които са по 20-тина лева парчето ? Някой кара ли с правени такива и струва ли си изобщо да се правят на стругар ?
                      Аз ги закупих оригинални от Рубин 60лв бр.
                      Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

WOW 60 лева парчето? Значи си дал 240 лева за 4 втулки? Доста ми се вижда, нещо специфично ли има в тях ?

Спарки, тези от снимката изглеждат доста лесни за направа, въпросът е какви са им точните размери и дали няма нещо специфично, че да струват по толкова пари. В един магазин ми казаха, че имали освен гума и метал в тях... така без да ги видя ми е малко трудно да си ги представя, но предполагам , че единствената им метална част следва да е втулката дето е по средата

Коментар

Наложи се да сменям само от едната страна на пръв поглед втулките не представлявят нещо сложно нямам представа защо са толкова скъпи намерих и алтернативни по 20 лв 30лв носачи по 220лв бр.но незнам колко км ще изкарват от практика някой алтернативни части изкарават по 100км.
                          Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                            WOW 60 лева парчето? Значи си дал 240 лева за 4 втулки? Доста ми се вижда, нещо специфично ли има в тях ?

Спарки, тези от снимката изглеждат доста лесни за направа, въпросът е какви са им точните размери и дали няма нещо специфично, че да струват по толкова пари. В един магазин ми казаха, че имали освен гума и метал в тях... така без да ги видя ми е малко трудно да си ги представя, но предполагам , че единствената им метална част следва да е втулката дето е по средата
                            За тераното носачи на същата фирма, в комплект с тампоните и шарнира струват 900 кинта. А аз вече съм продал над 20 комплекта собствено производство, че и подобрени спрямо оригинала. Не за 900 кинта комплекта естествено.

Ето картинка от мойта джипка:
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:24cd71af31e249a697d626d8f0e6848a.jpg
Прегледи:1
Размер:42.4 КБ
ID:5338143

Нищо сложно няма, стига да има пазар за примерно 5-6 комплекта. Взима се един оригинален и по неговите размери се прави другия. Направи ли се веднъж станока, нататък е лесно.

Коментар

Спарки, да разбирам ли, че можеш да направиш едно към едно с оригиналните? До колкото ги виждам, те са метал-гума-метал ! А ако ги заменя с обикновени полиуретанови, направени на струг, по-малко ли ще ми изкарат ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X