Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Старата любов-не ръждясвала!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Старата любов-не ръждясвала!!

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
    То всичко е екстра,ама ти асфалтаджия ли ше ставаш,щото ми се чини,че с тея гумета у гората ще си само на въже .
    Така де,нема да си горим нафтата.Тръгвам с 30л. и се прибирам с 27.
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Звънни преди това, да взема брат ми и децата....
      Ей да не ме забравите и мене-нема да ям и пия три дни преди това-обещавам.

Коментар

Мииии то и аз съм на близо, да зема да мина а

Честито Круме, гуметата са му паснали кат пет лева у тромбон

Коментар

[QUOTE=REGULATOR;1995873]Да взема да изтупам прахоляка от тази тема.

Нали си го обичам Мулето,та реших зимата да го паля на топло! Кво да правя,купих му печка! Скъса ми нервите докато я подкарам както трябва,ама си заслужаваше.Сега и на него и на мен сутрин ни е топло!Ето къде и намерих място-

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0021.jpg
Прегледи:1
Размер:96.8 КБ
ID:5425073
          Привет. Колега, би ли описал как си свързал горивото на печката. Имам такава бензинова, монтирана на П2 2,5 TD, пробвал съм я и на дизел и работи ама като, че ли е по-слаба. По важно ми е свързването, защото според схемите на които попаднах горивото се свързва последователно на горивопровода. На моята й изработих резервоар, който монтирах по високо от нея и горивото отива както при скачени съдове. Променя ли положението на резервоара не засмуква сама. Намерих една мембранна ел. помпичка и сега горивото циркулира постоянно. Като цяло работи много добре, но не ми харесват излишни накачулки. Та как е при теб, качва ли си сама, и къде точно си я свързал. Поздрави.
          MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Печката е вързана на обратната нафта. От изхода на нагнетателната помпа към входа на печката (на самата печка имаш вход и изход). От изхода на печката към резервоара на автомобила. В самата печка има нещо, като резервоарче от което смуче нафта.
            п.п.Крумчо! Тия гуми изглеждат като на глиган нощна шапка бе . Да не се оплачеш някой ден, че возилото гори каде 20/100.
            п.п.п.Ей да не вземеш да се разсърдиш сега! Ако требе аз ше почерпа бе!?
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Е айде, със здраве да си ги търкаляш гумаците и да почерпиш, май ще се наканя утре да мина покрай теб
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Към pahov-
                Тази печка се оказа най-дървеното изпълнение от цялата гама на Вебасто.Няма помпа която да смуче гориво.Има резервоарче(около200мл),през което само минава обратната нафта и го държи пълно.Вътре в него има нещо като нагнетателна помпичка, която качва горивото до камерата.Ако я оставиш да работи по-дълго време,ще остане без гориво.За сега съм я пробвал за около 30мин. автономна работа-не гасне!

Така както ти си я вързал ще е по-добре.Поне ще работи по-дълго време,без да се налага да палиш мотора.
                Последно редактирано от REGULATOR; 15-11-12, 14:38.
                088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                  Печката е вързана на обратната нафта. От изхода на нагнетателната помпа към входа на печката (на самата печка имаш вход и изход). От изхода на печката към резервоара на автомобила.
                  Хм, такова свързване нещо ме смущава. Нали вътрешното налягане в ГНП-то се регулира с дроселиране на изхода на помпата, та си мисля това допълнително съпротивление от печката дали няма да окаже влияние на настройките му?!?

Коментар

В самата печка няма нищо което да създава съпротивление.Все едно си прекарал обратната нафта през малък резервоар.Пълни резервоарчето и си заминава без грижи.Така си го дават и в схемите за свързване.Вече научих наизуст всички схеми и детайли на този модел. Разглобих я около 93 пъти,докато накрая тръгне......мамка и!!
                    088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      Към pahov-
                      Тази печка се оказа най-дървеното изпълнение от цялата гама на Вебасто.Няма помпа която да смуче гориво.Има резервоарче(около200мл),през което само минава обратната нафта и го държи пълно.Вътре в него има нещо като нагнетателна помпичка, която качва горивото до камерата.Ако я оставиш да работи по-дълго време,ще остане без гориво.За сега съм я пробвал за около 30мин. автономна работа-не гасне!

Така както ти си я вързал ще е по-добре.Поне ще работи по-дълго време,без да се налага да палиш мотора.
                      Привет. С помпата работи много добре. Течността съм я свързал последователно, топлото тръгва доста бързо, пускам я предимно на работещ ДВГ, притеснявам се за акумолатора. Решил съм да свържа и отоплението/вентилатора/ на купето за проба. Предполагам, че ще тръгва на тази степен на която е оставено предварително. Поздрави.
                      MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

В началото на лятото останах без покривния багажник! Много нахално и безцеремонно ми го.....купиха!! Добре,ама на мен ми трябва. Нямаше как и се наложи да си направя...пак.Този път е за последно.Повече багажници няма да правя.

Явно модела си ми харесва и ето го и новия-

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0087.jpg
Размер:72.4 КБ
ID:5425499 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0089.jpg
Размер:172.8 КБ
ID:5425500 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0088.jpg
Размер:126.7 КБ
ID:5425501
                        088пет722пет99

Коментар

Ще правиш, ще правиш.... поне още един..
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            Ще правиш, ще правиш.... поне още един..
                            Цъ. И аз искам. Така че два броя ми звучи добре. Хем се е специализирал вече.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Три за щастие?
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Пу съм пръв, въпреки че като гледах Емо (Паладин) с хубавия си багажник, каква борба хвърли с клоните...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X