Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Печка на Л200 и Лампа на ГНП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Печка на Л200 и Лампа на ГНП

Здравейте,някой знае ли каде се намира печката на Л 200 по самото купе ???
    Също така и светва ми лампата на ГНП-то след като вкарам мотора в над 3 000 оборота,занулявам го след като загася за около 1 мин. Ако някой знае нещо моля пишете. Благодаря предварително !

От: Печка на Л200 и Лампа на ГНП

Ама как си задал въпроса
    Печка ....ква` "сухите" допълнителни печки обикновенно са под предните седалки, "мокрите" в коша на двигателя, оборудваните с отоплител на задните седалки (риър хийтър) обикновенно са отделен радиатор и вентилатор към охладителната система на колата, на "Мбишито" може да е под задната седалка ( на "Паджеро" има и чак пред задните светлини над задния десен калник), на някои "Тойоти" е между двете предни седалки и духа назад ...... кажи коя година ти е колата , пък и някоя снимка пусни, и точно какъв е проблема с печката.....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Ама как си задал въпроса
      Печка ....ква` "сухите" допълнителни печки обикновенно са под предните седалки, "мокрите" в коша на двигателя, оборудваните с отоплител на задните седалки (риър хийтър) обикновенно са отделен радиатор и вентилатор към охладителната система на колата, на "Мбишито" може да е под задната седалка ( на "Паджеро" има и чак пред задните светлини над задния десен калник), на някои "Тойоти" е между двете предни седалки и духа назад ...... кажи коя година ти е колата , пък и някоя снимка пусни, и точно какъв е проблема с печката.....
      Сори,абе купих си Л200 2003г 116кс и ми дадоха едно голямо дистанционно с две копчета едното е ОН другото е ОФ и един ми каза че било за печка.!?

Коментар

Има само неква духалка на две степени м/у предните седалки и духа адски топло (непоносимо)

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Л200 Преглед на мнение
          Има само неква духалка на две степени м/у предните седалки и духа адски топло (непоносимо)
          Ако си от Сф-то или около, да дойдеш, пък да му се пулим заедно вероятно става сума за суха печка
          Тези които съм виждал, заводски нямат терморегулатор (освен защитите), но пък съм виждал с насаден такъв по линия на ТНТМ.....ако пуснеш някоя снимка ще е добре.
          Идеята на печката (с дистанционно или таймер) е да се включи много преди да влезеш в колата, да ти е топло преди двигателя да е загрял....за после си има парно
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X