Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Mitsubishi Pajero двигател 4D56

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за Mitsubishi Pajero двигател 4D56

Колеги,нова придобивка. Взех го не в движение, имам проблем с двигателя-затегнал.При разглобяването се оказа с малко и почти без масло в картера, на 1 цилиндър завлякъл биелен лагер.Питането ми е ??? Къде има части за двигалеля N..4D56 на нормални цени.Шлайфане на вал,лагери,сегменти, части по главата и така на татък.Някой, ако може да сподели за размерите лагери-ремонтни.На моите има инициали 8В32L-STD AC.Ще съм благодарен,ако някой сподели-плюсове,минуси за този модел.Или някаква сервизна документация.

Ще съм благодарен на всеки СЪФОРУМЕЦ............Помагайте!!!!!!
    Здравето е щастие.Трудът е едно голямо възнаграждение.Децата са смисъла на живота.
    GSM-0878722322

От: Помощ за Mitsubishi Pajero двигател 4D56

Сегменти имам всякакви ,но лагерите за този мотор съм ги свършил.Ако можеш да изчакаш след Нова Година ще имам.

Коментар

Всяка информация и мнение ще ми бъдат полезни.
      Благодаря,за откликването....
      Здравето е щастие.Трудът е едно голямо възнаграждение.Децата са смисъла на живота.
      GSM-0878722322

Коментар

Пьрво шлайф на коляновия вал и след това ще си покаже кой ремонтен размер лагери ти трябват.

Коментар

На мен с шлайфане-колянов вал,блок,глава,напасване клапани,пълен комплект гарнитури,лагери основни и биелни,бутала, сегменти,ремъци и ролки и така и така се прави смених феродовия диск и ми излезе около 1200-1300лв. като работата си е от мене.Ако Перник не ти е далече може там да ти шлайфат вала на Даскалово до Гаража на тролеите. Там те си шлайфат и те си взимат каквито лагери и сегменти трябва.Иначе пак във Перник има двигател,но без глава за около 500-600лв.
          Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
          ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

работещи двигатели комплект има от 1000 до 1500 лева..
            нова глава с гарнитурите е 700 лева
            от друга страна ,направиш ли ремонта си сигурен в какво състояние е..
            аз смених двигател,но преди да кача новия го отворих и ревизирах целия..
            та ти си решаваш ,де..
            куче или вълк?
            в клетка ,или свободен?
            въпрос на личен избор.
            Вихрен Илиев
            0888249888
            blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
            Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
              работещи двигатели комплект има от 1000 до 1500 лева..
              нова глава с гарнитурите е 700 лева
              от друга страна ,направиш ли ремонта си сигурен в какво състояние е..
              аз смених двигател,но преди да кача новия го отворих и ревизирах целия..
              та ти си решаваш ,де..
              Колега, много ще се радвам ако споделиш къде може да се намери глава с гарнитурите на тази цена. Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от bebo2973 Преглед на мнение
                Колеги,нова придобивка. Взех го не в движение, имам проблем с двигателя-затегнал.При разглобяването се оказа с малко и почти без масло в картера, на 1 цилиндър завлякъл биелен лагер.Питането ми е ??? Къде има части за двигалеля N..4D56 на нормални цени.Шлайфане на вал,лагери,сегменти, части по главата и така на татък.Някой, ако може да сподели за размерите лагери-ремонтни.На моите има инициали 8В32L-STD AC.Ще съм благодарен,ако някой сподели-плюсове,минуси за този модел.Или някаква сервизна документация.

Ще съм благодарен на всеки СЪФОРУМЕЦ............Помагайте!!!!!!
                В Пловдив има магазин ,с който имаме добри отношения. Мога да попитам за цени на частите, но първо виж какво точно ти трябва.

Ако искаш звънни им и ти за справка на цените спрямо други магазини. От цените,които ще ти кажат можем да постигнем и отстъпка.

Името е МОТОР ТОП, ТЕЛ/032 621 955,956,971

Доствят и по куриер.

Успех!

Коментар

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D...subishi-pajero
                  куче или вълк?
                  в клетка ,или свободен?
                  въпрос на личен избор.
                  Вихрен Илиев
                  0888249888

Коментар

Благодаря за разяснението. Съжалявам, че отклоних темата. Относно цената ми стана любопитно, защото помислих, че е крайна. Понеже и аз използвам приятелски отстъпки си помислих, че се подлагам на излишни "операции", но както и да е.

@navar, посещавах обявата, която си дал преди около шест месеца. След контакт с продавача получих цена от 900 лева за глава на 2,5. Изглежда има раздвижване в цените.

Коментар

когато моята глава изпатка преи месец ми потвърдиха цена 700 лева,но не съм купувал..купих си цял двигател
                      куче или вълк?
                      в клетка ,или свободен?
                      въпрос на личен избор.
                      Вихрен Илиев
                      0888249888

Коментар

Колеги,хайде и главата спукана на 3 цилиндър.Казвайте някъде втора ръка глава или двигател.Или заваряване....СЪВЕТ ?
                        GSM-0878722322

Коментар

Колега имаше наскоро една тема "надежна ли е заваряваната глава" или нещо от този род . Може да я потърсиш , за да добиеш представа .
                          Иначе трябва търсене , аз си търя вакумен разделител и от видяните в моргите джипове не видях нито един дизел . В смисъл бяха продадени двигателите !
                          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

има доста теми за спуканите глави..ако сменяш главата ,най добре нова..втора ръка не знаеш колко ще изкара,а заварка-по добре недей
                            куче или вълк?
                            в клетка ,или свободен?
                            въпрос на личен избор.
                            Вихрен Илиев
                            0888249888

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X