Здравейте, има ле вариант да си наглася аванса без стробоскоп. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Аванс запалване Паджеро ІІ 3.0 V6
Свий
X
-
От: Аванс запалване Паджеро ІІ 3.0 V6
Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнениеМоже, ама щом питаш ТИ няма да можеш.Последно редактирано от ahead70; 26-11-10, 20:04.Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
0878226696; 0876927507
Коментар
-
Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнениеПървоначално публикуван от Sariones Преглед на мнениеМоже, ама щом питаш ТИ няма да можеш.
Иначе по темата ... според мен е напълно възможно . Защо ли ? Преди няколко години когато са слагали газова уредба (обикновена) на джипа които караме днес хора наричащи себе си газаджий решили да си спестят няколко лева с слагането на компютър (плочка , симулатор) който да лъже двигателя , че работи на бензин а не на газ . Помисли ли си какво толкова ще го направим като на жигулито пипнали тук пипнали там . После оставили блокирали половината от малките дросели увързали с тел изхвърчалите детаили и т.н. Та мисълта ми е , че тези хорица са успели да изместя предваренито без дори да са чували за стробоскоп - а .
поздрави и не си прави експерименти[SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]
Коментар
-
Имам един въпрос и ще го задам тук за да не отваряме други теми.
Паджерото е 3.0 в6 24,сутрин като го запаля и поискам веднага да тръгна нестава при подаване на газ изгазва.Паля го пак и пак пробвам и пак изгазва,ако го почакам една минута и после подам газ всичко е нормално и си тръгвам даже и на пълна газ.
Сменил сам свещи,кабели,д.капачка палеца,горивния филтър и сам изчистил дюзите на ултразвук.
Пак прави същите мизерии сутрин.
Аз имам нещо на ум и ще го споделя за да е ясно.Сутрин като го запаля клапаните чукат здраво,а после спират,това ме кара да си мисля че са хидравлични.Което ме кара да мисля че докато не са нагнетили неможе да се подава газ.Това е моята логика[SIGPIC][/SIGPIC]
3.0 v6 24
Коментар
-
Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнениеОчевидно е нещо лично !Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнениеНищо лично. Имам пред вид,че ако човека не е правил това (а щом пита явно не е) няма как да му се обясни. А че може да се направи може.[SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]
Коментар
-
Благодаря на колегите, ще преодолея експериментаторските си нагласи и ще отида на сервиз.Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
0878226696; 0876927507
Коментар
-
Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнениеОчевидно е нещо лично !
...газаджий решили да си спестят няколко лева с слагането на компютър (плочка , симулатор) който да лъже двигателя , че работи на бензин а не на газ . П...
Няколко резистора и същия брой релета не правят нито компютър, нито плочка.
Освен това в българския език, няма дума, чието мн.ч. да завършва на "Й".
Колкото до предварението на Пахероса - можеш да въртиш делкото (ако е 12клапана) колкото си щеш - 5те градуса се нагласят със стробоскоп, при кафяв конектор на маса, или обороти, свалени под 600."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнениеАванса е нагласен. По конвенционалния начин, със стробоскоп."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар