Здравейте колеги. От скоро смених марката Toyota Land Cruyiser 95 1kz-te, с Mitsubishi Montero 3.2 DID. Много съм доволен от паджерото, върви повече гори по малко. Сега обаче забелязах следния проблем. Когато опитам да включа бавните не успявам защото лостчето опира в конзолата м/у седалките . Тази пластмасовата в която има прорез за самото лостче и на която са обозначени: заден мост, 4х4- бързи, 4х4 с включен среден диф и бавни. Та самото лостче е разместено и не съвпада положението на което е в момента с обозначенията на конзолата.
Например: когато съм само на заден мост, лостчето трябва да е максимално назад, а то стои и показва все едно съм 4х4.- бързи. Изместено е с една позиция напред и когато доиде момент да се включат бавните просто опира в пластмасата на конзолата и няма ход. На някой случвало ли му се е нещо подобно
Иначе бавните си работят и вкючват когато с една ръка буташ пластмасите напред с другата включваш бавните.
Например: когато съм само на заден мост, лостчето трябва да е максимално назад, а то стои и показва все едно съм 4х4.- бързи. Изместено е с една позиция напред и когато доиде момент да се включат бавните просто опира в пластмасата на конзолата и няма ход. На някой случвало ли му се е нещо подобно

Иначе бавните си работят и вкючват когато с една ръка буташ пластмасите напред с другата включваш бавните.
Коментар