Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не мога да включа бавните ? Montero 3.2 DID

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не мога да включа бавните ? Montero 3.2 DID

Здравейте колеги. От скоро смених марката Toyota Land Cruyiser 95 1kz-te, с Mitsubishi Montero 3.2 DID. Много съм доволен от паджерото, върви повече гори по малко. Сега обаче забелязах следния проблем. Когато опитам да включа бавните не успявам защото лостчето опира в конзолата м/у седалките . Тази пластмасовата в която има прорез за самото лостче и на която са обозначени: заден мост, 4х4- бързи, 4х4 с включен среден диф и бавни. Та самото лостче е разместено и не съвпада положението на което е в момента с обозначенията на конзолата.
    Например: когато съм само на заден мост, лостчето трябва да е максимално назад, а то стои и показва все едно съм 4х4.- бързи. Изместено е с една позиция напред и когато доиде момент да се включат бавните просто опира в пластмасата на конзолата и няма ход. На някой случвало ли му се е нещо подобно
    Иначе бавните си работят и вкючват когато с една ръка буташ пластмасите напред с другата включваш бавните.

От: Не мога да включа бавните ? Montero 3.2 DID

Здравей,

Разглоби барчето отдолу малкото лостче е на една планка, виж дали няма нещо криво и си я намести така че да ти дойде всичко на място.

поздрави
    Християн Русев
    0897 066999

Коментар

От: Не мога да включа бавните ? Montero 3.2 DID

Първоначално публикуван от bega4a Преглед на мнение
      Здравей,

Разглоби барчето отдолу малкото лостче е на една планка, виж дали няма нещо криво и си я намести така че да ти дойде всичко на място.

поздрави

Благодаря колега, разглобих барчето изместих планката и всичко си доиде на мястото. Интересното е, че бяха заводски разпробити отворите за 4-те болта на планката,аз само я преместих с 1 см. А самата планка беше монтирана с 1см напред за да не могат да се включват бавните. Нямам идея зашо е така :-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X