Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с температурата П2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с температурата П2

Здравейте колеги.Значи искам да ви попитам от какво може да е.Имам следния проблем.Джипката си върви идеално,но изправя ли я зимно време на дълаг път става страшно.При нормално движение и по-баир температура си е екстра.Но при спускане или постоянен вятър от пред,стрелката пада чак долу и автоматика се побърква.Започва да сваля предавки за да може да нормализира температура.Термостат ли е какво е.
    И другия въпрос ми е може ли да се сложи маска на решетката (както беше на жигулите едно време).
    三菱帕杰羅
    Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

От: Проблем с температурата П2

Най вероятно не е термостат. В смисъл, че все едно го няма, блокирал е отворен. А може и вярно да го няма.

Коментар

По-описанието на проблема, наистина изглежда, че няма термостат или той да е блокирал отворен т.е. охладителната течнст циркулира само в т. нар. "голям кръг"! Затова и когато двигателя не е натоварен не може да достигне оптималната си работна температура...

Поздрави

Коментар

Определено е от термостата и аз мисля така понеже имах наскоро същият проблем , смених термостата и сега държи температурата в средата и имам парно най-вече . А ти имаш ли парно(духа ли топло)?

Коментар

Почти е сигурно,че е термостат.На място загрява ли нормално?
          ТЕЛ:0886301378

Коментар

Първоначално публикуван от MoT Преглед на мнение
            Здравейте колеги.Значи искам да ви попитам от какво може да е.Имам следния проблем.Джипката си върви идеално,но изправя ли я зимно време на дълаг път става страшно.При нормално движение и по-баир температура си е екстра.Но при спускане или постоянен вятър от пред,стрелката пада чак долу и автоматика се побърква.Започва да сваля предавки за да може да нормализира температура.Термостат ли е какво е.
            И другия въпрос ми е може ли да се сложи маска на решетката (както беше на жигулите едно време).
            Ами и при мен се получава такова нещо. Разликата е, че моето не е автомат. Не е от термостата. Единия маркуч си е студен. Нямам првдстава от какво е. При теб как се оправи?
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Прегледай скобите на маркучите, ако някоя не е стегната здраво пак го прави тоя номер и с чисто нов термостат.

Коментар

Абсурд. Ако беше така щеше да тече все от някъде.
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Няма от какво друго да е освен от термосттата.Не затваря когато трябва.
                  ТЕЛ:0886301378

Коментар

Забравил съм да пиша.Да оказа се термостат ... Мерси за информацията която ми предоставихте.
                    Поздрави!
                    三菱帕杰羅
                    Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X