Историята е следната:
2.5 92 г. на 290 000 км. Когато го взех от Италия ми казаха проблем в двигателя. Не беше каран сигурно повече от година защото около двигателя имаше прораснала трева.
Тук вече на родна земя сложих акумулатор защото старя беше аут и завъртях. МАМКА МУ запали и работи, но малко неравномерно.Ремъчната шайба на вала играе като луда.Предполагам че при смяната на ангренажен ремък не е затегната шайбата на коляновият вал и се е разбила, разбито беше и зъбното колело на ангренажният ремък, малко коляновия вал и двете шпонки.
Вероятно и центровката от това е избягала зада работи със затихващи функции.
Наварихме вала и останалите елементи вклучително и всички семеринги бяха нови.
Но масло тече от семеринга на вала. Днес го сменихме за втори път и пак тече.
ПОМОЩ
ЗА СВАЛЯНЕ НА ДВИГАТЕЛ ЛИ СЪМ и от там подмяна като за основен ремонт.
П.П Турбото леко качва масло
Благодаря на всички които ще се включат за решаването на проблема!
2.5 92 г. на 290 000 км. Когато го взех от Италия ми казаха проблем в двигателя. Не беше каран сигурно повече от година защото около двигателя имаше прораснала трева.
Тук вече на родна земя сложих акумулатор защото старя беше аут и завъртях. МАМКА МУ запали и работи, но малко неравномерно.Ремъчната шайба на вала играе като луда.Предполагам че при смяната на ангренажен ремък не е затегната шайбата на коляновият вал и се е разбила, разбито беше и зъбното колело на ангренажният ремък, малко коляновия вал и двете шпонки.
Вероятно и центровката от това е избягала зада работи със затихващи функции.
Наварихме вала и останалите елементи вклучително и всички семеринги бяха нови.
Но масло тече от семеринга на вала. Днес го сменихме за втори път и пак тече.
ПОМОЩ
ЗА СВАЛЯНЕ НА ДВИГАТЕЛ ЛИ СЪМ и от там подмяна като за основен ремонт.
П.П Турбото леко качва масло
Благодаря на всички които ще се включат за решаването на проблема!
Коментар