Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМИ с PAJERO 2.8 1996г (недостиг на гориво или въздух в симстемата)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРОБЛЕМИ с PAJERO 2.8 1996г (недостиг на гориво или въздух в симстемата)

Здравейте колеги ,
    имам един ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ с PAJERO 2.8 1996г , сутрин и само сутрин като го запаля на място работи перфектно , но като трагна изминавам 500м/1000м и започва да пуши и да губи мощност и гасне. Процедурата по запалването е следната поткачвам на помпата и след далго въртене и съсипване на акумулаторите пали и после цял ден нямам проблеми до другата сутрин.
    Смених горивните филтри , смених мъркуча от резервуара до филтъра , сложих клапан да не враща горивото , и продулжава да ми прави сащия ПРОБЛЕМ .

От: ПРОБЛЕМИ с PAJERO 2.8 1996г (недостиг на гориво или въздух в симстемата)

Предполагам е семеринга на ГНП.
    Виж тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=79881&page=1
    Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
    Бахти, как се изказах...

Коментар

Здравей, колега.Имах абсолютно същия проблем и се оправи, като смених подкачащата помпа за гориво.При мен се намераше между резервоара и пода на джипа.Явно и при предишния собственик е имало същия проблем защото помпата беше от Мерцедес, а аз сложих от Опел.Успех.Пиши дали се е оправил.

Коментар

колеги , също така имам и следниа проблем - сутрин на студено пали от парвиа път , а после като загрее пали малко по трудно .ь

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X