Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ел стъкла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем с ел стъкла

Здравейте,при мен проблема беше сьщия на предна дясна врата.След като смазах релсите вьпросния проблем се оправи,и при мен има луфт и мисля че луфта не е от значение щом след смазването се оправи.

Коментар

Хлабината е от значение. Със смазването не си решил проблема а си го отложил. На водача на съклото има полиамидни вложки, които при износване позвляват на стъклото да се кълчи и заклинва. Необходимо е централната релса да се премести назад, така че да притиска леко стъклото към задната релса. Така се избягва заклинването в предната релса.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Хлабината е от значение. Със смазването не си решил проблема а си го отложил. На водача на съклото има полиамидни вложки, които при износване позвляват на стъклото да се кълчи и заклинва. Необходимо е централната релса да се премести назад, така че да притиска леко стъклото към задната релса. Така се избягва заклинването в предната релса.
        Колеги , аз като бивш служител в една известна фирма за автостъкла , напълно подкрепям scrapheap. Четете внимателно какво ви е писал...
        Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Точно така - аз корегирах отвора, в който се фиксира шпилката и. Лошото е, че всяко Мастурбиши има този проблем, но при всяко решението е индивидуално. Пробвай с корекция на полиамидния плъзгач на релсата, по която върви жилото.
        на коригиращата планка отворите се правят на елипса и от там се коригира луфта. За София мога да помогна , но за другаде... със снимки ако на някой му помогна...
        0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Здравейте ,и аз имам същия проблем на П2 дълго ,стъклото се заклинва по средата ,и аз смазвах ,отначало се справих но впоследствие пак същото ,ако можете пуснете снмки точно каде подлагате ,горе долу имам представа каде и как ,но да не се лутаме ,е по добре да го видим ,благодаря предварително .
          MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
          MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

имах същия проблем и го отстраних . раширих дупките на планката за която е хванато стаклото,килнах го и стегнах докато е килнато и сега се затваря без проблем.ето и снимки. надявам се да съм бил поНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5418.jpg
Прегледи:1
Размер:108.1 КБ
ID:5630069Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5414.jpg
Прегледи:1
Размер:69.7 КБ
ID:5630070лезен.

Коментар

АКО НЯКОЙ има въпроси да пита

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X