Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик от eclipse за паджеро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Климатик от eclipse за паджеро?

Исках да попитам дали климатик от eclipse първа генерация американски 1.8 двигател ще може да се сложи на Pajero 3.0 V6 93та година. Мисля, че еклипса е 92ра година. Ако трябва още информация за 2те возила мога да я дам.
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

От: Климатик от eclipse за паджеро?

Според мен ще ти е слаб. На еклипса купето е с поне два пъти по-макък обем. Нали знаеш, че моя климатик е свален - ако ти се играе, мога да ти дам чарколяците за някакви символични пари.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
      Според мен ще ти е слаб. На еклипса купето е с поне два пъти по-макък обем. Нали знаеш, че моя климатик е свален - ако ти се играе, мога да ти дам чарколяците за някакви символични пари.
      Честно да ти кажа не ми се занимава, но се замислих пътуването до морето лятото колко по - приятно може да е пък днес разглобихме въпросния еклипс и климатика ми е като подарък ако ми свърши работа - та се зачудих. Дори и да става няма да е скоро монтажа. Просто ще му кажа да не го продава и да ми го остави. Сега трябва да мисля за други глупости, но ако става мога да го сложа в някой момент.
      GSM: 0898 554713
      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
        колега за цялата система ли става въпрос , аз искам да си слагам клима моето е 3.0 V6 - за каква сума говорим????

Коментар

Първоначално публикуван от makito Преглед на мнение
          колега за цялата система ли става въпрос , аз искам да си слагам клима моето е 3.0 V6 - за каква сума говорим????
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=95567
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X