Исках да попитам дали климатик от eclipse първа генерация американски 1.8 двигател ще може да се сложи на Pajero 3.0 V6 93та година. Мисля, че еклипса е 92ра година. Ако трябва още информация за 2те возила мога да я дам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Климатик от eclipse за паджеро?
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Климатик от eclipse за паджеро?
Според мен ще ти е слаб. На еклипса купето е с поне два пъти по-макък обем. Нали знаеш, че моя климатик е свален - ако ти се играе, мога да ти дам чарколяците за някакви символични пари.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеСпоред мен ще ти е слаб. На еклипса купето е с поне два пъти по-макък обем. Нали знаеш, че моя климатик е свален - ако ти се играе, мога да ти дам чарколяците за някакви символични пари.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеСпоред мен ще ти е слаб. На еклипса купето е с поне два пъти по-макък обем. Нали знаеш, че моя климатик е свален - ако ти се играе, мога да ти дам чарколяците за някакви символични пари.
Коментар
-
Първоначално публикуван от makito Преглед на мнениеколега за цялата система ли става въпрос , аз искам да си слагам клима моето е 3.0 V6 - за каква сума говорим????Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар