Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Селенови втулки - ОТКЪДЕ ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Селенови втулки - ОТКЪДЕ ???

Здравейте колеги. Паджерото е при чичо доктор от няколко дни. Всички необходими части по предницата пристигнаха и са готови да се монтират, но селеновите втулки на горните носачи немога да ги открия никъде. Питах на много места в града, по интернет, няма и няма. Открих на едно място, но там даже и цена не ми казаха тъй като била космическа. Друг магазин за авточасти ми обеща доставка на такива части след 25 дни. От къде мога да си намеря бързо такива втулки на прилична цена.
    Благодаря предварително !!!

От: Селенови втулки - ОТКЪДЕ ???

Нивата замина с един холандец на 60 годишна възраст към Холандия. Сега в семейсвото остана само паджерото и още две леки коли. Спешно ми трябват тези Селенови втулки на разумна цена в кратък срок

Коментар

Що не гушнеш един шублер и не се пуснеш по магазините ,със сигурност ще изпадне нещо взаимозаменяемо.

Коментар

Първоначално публикуван от keymaker Преглед на мнение
        Що не гушнеш един шублер и не се пуснеш по магазините ,със сигурност ще изпадне нещо взаимозаменяемо.
        В моя град - много трудно вероятно

Коментар

Пратил съм ти лично...!
          А и в който и магазин в Пловдив за японски части да влезеш ще ти намерят каквото искаш....ако кажат след 10-15 мин..значи идва от друг магазин...Не изпускат клиент..!
          Втората фирма доставя по бързо части от Гърция отколкото ако ти ги поръчаш от София с наложен платеж....Скоро поръчахме кожух за скоростна кутия на корола и на други ден следобед кожуха беше в ръцете ни закупен от Тойота Гърция с около 1200 лв... по евтин от Тойота Пазарджик...!
          Последно редактирано от Roninn; 21-09-10, 22:13.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X