Колеги моля кажете коя от двете марки е по - хубава?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kayaba или nakamoto?
Свий
X
-
От: Kayaba или nakamoto?
По-хубава? За красота ли става дума или за инвестиционни перспективи?
Каяба е специализирана фирма за амортисьори, осигуряваща такива за първично вграждане в повечето японски автомобили.
Другите продават "от пиле-мляко" - може би дори не всичко е тяхно производство, а ребрандирано.
От двете, бих избрал Каяба, но само ако ще си карам колата основно по асфалт.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение... От двете, бих избрал Каяба, но само ако ще си карам колата основно по асфалт.
беше с Каяба Gas-a-just, които устискаха цял един сезон. Вярно, по 2 на колело, но пък на какво каране ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТова Паджеро ...
беше с Каяба Gas-a-just, които устискаха цял един сезон. Вярно, по 2 на колело, но пък на какво каране .... Каяба имат и сериозни амортисьори, включително и "клетъчни", на съответната цена, разбира се. Но предвид алтернативата, която е поставена в питането, съм убеден, че става дума за обикновените Ексел-Г. (Макар напоследък ясновидсите способности малко да ми изневеряват
)
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение... Каяба имат и сериозни амортисьори, включително и "клетъчни", на съответната цена, разбира се ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Джипа се кара в гората и по асфалт,ходих онзи ден ди магазина да питам и ми казаха за тези nakamoto били японски мн хубави и здрави да не съм взимал kayaba ,че имало и китайски такива и били много зле. За това се наложи да се обърна и към вас
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЧе Gas-A-Just изобщо не са нещо специално - монотръбен газов амортисьор. Цената им беше (грубо) някъде около 100 и малко лева/брой.
Първоначално публикуван от makito Преглед на мнениеДжипа се кара в гората и по асфалт,ходих онзи ден ди магазина да питам и ми казаха за тези nakamoto били японски мн хубави и здрави да не съм взимал kayaba ,че имало и китайски такива и били много зле. За това се наложи да се обърна и към васСтадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
За моето добиче(ТЛК-70) скоро след,като го купих смених амовете с газови Каяба(от Пламен Петров).За година и половина съм минал почти 30 000км. основно по шосета и малко лек и среден офроуд.Нямам забележки,но нямам и впечатление от други марки и модели,а и не съм старо куче-джипар!много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от makito Преглед на мнениеКолеги моля кажете коя от двете марки е по - хубава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от makito Преглед на мнениеГазовите или маслеите имат по мека возия - пахерото е къса база , нов съм в занаята с джипове и събирам информация.Все пак едните спрямо другите се разли4ават с около 50 лв
Говорим не за специализирани китове за окачване със специални амове,с по два ама,с по-дълги пружини и т.н.,нали?много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Crash*238 Преглед на мнение... и тая марка накамото за 1 ви път я чувам а каяба е отвардена марка и е страхотна , змаи каябата
Т.е. на амортисьорите, които предлага, японско най-вероятно е само името ...
Присъединявам се към гласуването за Каяба.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнениеМаслените возят по-меко по принцип,но се намалява стабилността на возилото,а щом иде реч за жипка,която е с по-висок център на тежестта избор май няма...
Говорим не за специализирани китове за окачване със специални амове,с по два ама,с по-дълги пружини и т.н.,нали?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТова Паджеро ...
беше с Каяба Gas-a-just, които устискаха цял един сезон. Вярно, по 2 на колело, но пък на какво каране ...Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар