Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото MITSUBISHI ASX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новото MITSUBISHI ASX

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mitsubishi-asx-crossover-2010.jpg
Прегледи:1
Размер:11.6 КБ
ID:5898996

Средна класа с два варианта 2WD или 4-АWD
    двигател 1.6 бензин 117 CV и турбодисел 1.8 150 CV
    От Октомври в БГ за скромната сума от около 40.000 лева
    http://video.google.com/videoplay?docid=5460466258279536541&hl=en&emb=1

Върл маняк на NISSAN PATROL

От: Новото MITSUBISHI ASX

Колега, мерси, че ни напомняш, че тук е подфорум Мицубиши, а не подфорум Паджеро
    Y61

Коментар

Мда, позакъснял опит на Mitsubishi в сегмента на Qashqai... Трудно ще се наместят там според мен.

Коментар

Ще се радвам някой да даде малко по обстойна информация за новият модел който е с 2,2 дизеловият двигател и автоматична скоростна кутия/за предпочитане някой който го е карал,или има такъв/.Днес прескочих до дилъра да си огледам отново Аутлендъра на който сме се спрели и да видим дали няма да има някоя промоция,но дилъра ни предложи ASX и ни каза че разликата е в петте седалки/ние ги предпочитаме пред седемте/,по късата база и видях че калниците са някаква различен от метал материал.Казва че всичко останало било 1-1 като екстри и възможности/и отстъпка от около 2к паунда и цената става общо около 6к по малко от Аутлендъра/.Ще чакам да пристигне тест драйв автомобила и да го покарам,но аз съм си обикновен потребител и няма да разбера кой знае колко неща освен возията и ускорението евентуално.Благодаря предварително на колегите които биха помогнали с информация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X