Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет за Паджеро 2,8 автоматик 98г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• съвет за Паджеро 2,8 автоматик 98г.

Привет Фенове!

Харесах такава джипка, какво ще кажете?
    98г. запазена, цена 10 000 лв. 167 000 км. от часто лице, застраховка, винетка, 7 места, всякакви гуми. автоматика не се чува как превключва.
    Говорих с Пламен (DJ Tymbi) да я види. Аз съм навит стига Пламен да ми потвърди, че е здрава!

Благодаря ви предварително!
    УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II

От: съвет за Паджеро 2,8 автоматик 98г.

За тия пари може да намериш и по нов.Може и 3 ка с търсене.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
      А 3-та не е ли с проблемна електроника?

Коментар

Това пък откъде го чу.Коя дизеловата или бензиновата. с кой мотор че те са няколко.

Коментар

Това пък откъде го чу.Коя дизеловата или бензиновата. с кой мотор че те са няколко.
          3.2 дизела.

Коментар

Кои са слабите места на този модел 3,2 дизела?

Коментар

Първоначално публикуван от janissary Преглед на мнение
              Кои са слабите места на този модел 3,2 дизела?
              Ами ако е истина -щото аз не разбрах на 100% -веригата му е едноредова и се сменяла на 150 000км -инфото е от един колега тука в форума така му казали от Митсубиши.
              Еднредова верига на дизелова кола ...ми изтръпва ми косата , верно че днеска техниката е напреднала много ама предпочитам да е двуредова .
              Отделно ако наистина се сменя на 150 000 -ми то кат зъбен ремък -само дето ще е 20 пъти по скъпо .

Иначе вече съм решил да ида на лекар -явно не рзбирам или има некакво чудо дет става . 98 П2 на тия км цена в Бг 5 к евро и е скъпо ,а аз търся за 1 приятел П2 или П3 нафта ,автомат - в немско ,живея почти 10 г тук - ми за 5к на тия км и 98 няма .Първата кола дет въобще си струва да се пита по тел е 7000 ,на около 200 000 и е 95 .
              За 5 к да започвам да се чудя да я купя аз ,ще я докарам в немско и ще я продам за 7 -поне 1000 евра ще съм на далвера.

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
                Иначе вече съм решил да ида на лекар -явно не рзбирам или има некакво чудо дет става . 98 П2 на тия км цена в Бг 5 к евро и е скъпо ,а аз търся за 1 приятел П2 или П3 нафта ,автомат - в немско ,живея почти 10 г тук - ми за 5к на тия км и 98 няма .Първата кола дет въобще си струва да се пита по тел е 7000 ,на около 200 000 и е 95 .
                За 5 к да започвам да се чудя да я купя аз ,ще я докарам в немско и ще я продам за 7 -поне 1000 евра ще съм на далвера.
                В Германия нямате ли достъп до немското мобиле? Преди малко гледах едно МП 2,5 тди, ауто, клима, 1998 за 2003 евро...
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Händler - тва е в полша колега ... и колата е с обратен геврек......

P.H.U. MEYER
                  Jaromierz 60
                  77-300 Człuchów
                  Polen

2.014 EUR Dieses Fahrzeug befindet sich außer Landes und der ursprüngliche Preis wurde nicht in EUR eingegeben. Die Umrechnung in EUR dient Orientierungszwecken und basiert auf den täglich von der Europäischen Zentralbank herausgegebenen durchschnittlichen Tageswechselkursen. Die umgerechneten Preise werden gerundet. Zusätzliche Kosten (zum Beispiel Steuern, Lieferkosten oder Versicherungen) können für den Käufer zusätzlich anfallen.
                  7.999 PLN MwSt. nicht ausweisbar
                  Gebrauchtfahrzeug, Geländewagen/Pickup Baujahr 1998
                  176.000 km
                  Diesel
                  73 kW (99 PS)
                  Automatik

Коментар

Тази обява е за друга кола, с цена 2014 евро, онази, за която писах, беше за 2003 е и вече я няма, вероятно е продадена. И в немско има бързаци.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X