Добър вечер на всички джипката е паджеро спорт 2.8тд интеркулер от пазарджик съм през уикенда се качихме до дъното на яз.Батак след 5 минути на баир и почна да загрява стрелката отиде на две трети от скалата като постоянно сменяше местото си като стигна и до делението преди H лек интервал преди него .Днес се прибрах и на майстор перката си работи супер на 2000 обората се включва много по силно и си е ок ,но откриха че перката на климатроника е блокира ,но по пътя климатроника не беше включен,сега търся или нова или заместничка ,но ми казаха че да загрява така било нормално ама.... на мене не ми се вярва много,много а джипа е автомат натоварен с 5 човека без ремарке и т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дали загрява?
Свий
X
-
От: Дали загрява?
Само за информация - на мен веднъж ми се вдигна над средата, но причината беше проблем в демпферната шайба (беше се разхлабила) и не въртеше добре водната помпа и тогава единствено ми мина милиметър над средата. (иначе винаги стои на милиметър под средата, като закована!). Аз съм с 2.5 TDI ! - не вярвам да има значение, но ...HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар