Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали загрява?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали загрява?

Добър вечер на всички джипката е паджеро спорт 2.8тд интеркулер от пазарджик съм през уикенда се качихме до дъното на яз.Батак след 5 минути на баир и почна да загрява стрелката отиде на две трети от скалата като постоянно сменяше местото си като стигна и до делението преди H лек интервал преди него .Днес се прибрах и на майстор перката си работи супер на 2000 обората се включва много по силно и си е ок ,но откриха че перката на климатроника е блокира ,но по пътя климатроника не беше включен,сега търся или нова или заместничка ,но ми казаха че да загрява така било нормално ама.... на мене не ми се вярва много,много а джипа е автомат натоварен с 5 човека без ремарке и т.н.

От: Дали загрява?

Виж дали не си загубил антифриз, избягвай да го караш преди да си отсранил проблема за да няма после: " 2.8тд интеркулер с пукната глава"
    Y61

Коментар

На моят съм виждал стрелката над средата, само при смяна на антифриз. Дори и при най-зверския тормоз, на който съм го подлагал не е мърдала нагоре с повече от 2-3 мм.

Коментар

Макс една дебелина на стрилката над средата. Имаш загуба на антифриз и ти прави въздушна възглавница, затова играе.

Коментар

благодаря и на двамата за съветите , ще го проверя от капачката на радиатора.

Коментар

Само за информация - на мен веднъж ми се вдигна над средата, но причината беше проблем в демпферната шайба (беше се разхлабила) и не въртеше добре водната помпа и тогава единствено ми мина милиметър над средата. (иначе винаги стои на милиметър под средата, като закована!). Аз съм с 2.5 TDI ! - не вярвам да има значение, но ...
            HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
            Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Колеги по цял ден съм на него с климатроник и в задръстване не мърда как тръгна по баирите и опа-а-аа и тя тръгва нагоре

Коментар

В задръстване си на ниски обороти и малко натоварване, а по баир е обратно. Има нещо - зацапан радиатор, виско, трябва диагностика, иначе ще изплачеш

Коментар

колега Паджеровод значи виското работи а за радиатора не съм се сетилю!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X