Благодарение на Г.Статев имам чисто нов шнорхел,който е вече на Паджерото ми.Днес в 10.30ч. получих пратката си от "Еконт".Благодяря на Жоро за точноста и коректноста.Благодаря на Veni1 за напътствията и снимките,които бяха от голяма помощ.Няма описвам целия процес защото ще копирам всички действия направени от Veni1.Пратката пристигна с всичко необходимо-шаблон,гайки,болтчета,планка,свързваща планка с маншон и скоби.Качвам снимките Жоре....както се разбрахме.Още веднъж -БЛАГОДАРЯ!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Шнорхел за Паджеро-благодарение на Г.Статев

Свий

X
- 

От: Шнорхел за Паджеро-благодарение на Г.Статев
...Боба-водката е от мен а като правим твоето ще се взема фотоапарата.Благодаря за всичко.И не се изказа правилно: Не "оттренира" а ОТТРЕНИРАХМЕ.Без теб нямаше да се сдправя.Първоначално публикуван от bobi_70 Преглед на мнениеДнес тькмо оттренира упражнението и за моя икарус.Имаш да черпиш и един вулканизатор,две рапидки в предна десна на фиата,икаруса с кобрите не ги е усетил.Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 10-08-10, 07:23.
Коментар
 - 

Колега, тъй като вече е минало достатъчно време след монтажа, би ли споделил първи впечатления? плюсове, минуси...и сътветно ако положителните страни са повече, как можем да се свържем с Г.Статев за поръчка на въпросния шнорхел. Благодаря предварително!Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеБлагодарение на Г.Статев имам чисто нов шнорхел,който е вече на Паджерото ми.Днес в 10.30ч. получих пратката си от "Еконт".Благодяря на Жоро за точноста и коректноста.Благодаря на Veni1 за напътствията и снимките,които бяха от голяма помощ.Няма описвам целия процес защото ще копирам всички действия направени от Veni1.Пратката пристигна с всичко необходимо-шаблон,гайки,болтчета,планка,свързваща планка с маншон и скоби.Качвам снимките Жоре....както се разбрахме.Още веднъж -БЛАГОДАРЯ!
Коментар
 - 

Г.Статев ми предложи закупуния от него шнорхел след продажбата на джипа си.Той не е вносител или продавач на шнорхели.....просто този му е бил в излишък.А относно шнорхела поведението на джипа е коренно различно.....мотора просто мърка-не засмуква прах......и водата не е от значение
:Минуси от слагане на шнорхел -няма!Плюсове.....много.Ако си решил да слагаш-слагай и не се чуди

Коментар
 - 

Така всичко звучи прекрасно, но при мен има едно малко препятсвие-заводската антена е на същия калник.....а и ако кажеш марката на шнорхела да знам какъв да търся ще ме улесниш доста, благодаря!Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеГ.Статев ми предложи закупуния от него шнорхел след продажбата на джипа си.Той не е вносител или продавач на шнорхели.....просто този му е бил в излишък.А относно шнорхела поведението на джипа е коренно различно.....мотора просто мърка-не засмуква прах......и водата не е от значение
:Минуси от слагане на шнорхел -няма!Плюсове.....много.Ако си решил да слагаш-слагай и не се чуди
Коментар
 - 

Сьс сигурност избягваш антената,тя е отгоре на калника и не пречи,ще ти е малко зор с монтажа че тя е ел и е доста обена а болтовете за захващане са на неудобно място но не пречи
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар