Благодарение на Г.Статев имам чисто нов шнорхел,който е вече на Паджерото ми.Днес в 10.30ч. получих пратката си от "Еконт".Благодяря на Жоро за точноста и коректноста.Благодаря на Veni1 за напътствията и снимките,които бяха от голяма помощ.Няма описвам целия процес защото ще копирам всички действия направени от Veni1.Пратката пристигна с всичко необходимо-шаблон,гайки,болтчета,планка,свързваща планка с маншон и скоби.Качвам снимките Жоре....както се разбрахме.Още веднъж -БЛАГОДАРЯ!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шнорхел за Паджеро-благодарение на Г.Статев
Свий
X
-
От: Шнорхел за Паджеро-благодарение на Г.Статев
Първоначално публикуван от bobi_70 Преглед на мнениеДнес тькмо оттренира упражнението и за моя икарус.Имаш да черпиш и един вулканизатор,две рапидки в предна десна на фиата,икаруса с кобрите не ги е усетил.Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 10-08-10, 06:23.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеБлагодарение на Г.Статев имам чисто нов шнорхел,който е вече на Паджерото ми.Днес в 10.30ч. получих пратката си от "Еконт".Благодяря на Жоро за точноста и коректноста.Благодаря на Veni1 за напътствията и снимките,които бяха от голяма помощ.Няма описвам целия процес защото ще копирам всички действия направени от Veni1.Пратката пристигна с всичко необходимо-шаблон,гайки,болтчета,планка,свързваща планка с маншон и скоби.Качвам снимките Жоре....както се разбрахме.Още веднъж -БЛАГОДАРЯ!
Коментар
-
Г.Статев ми предложи закупуния от него шнорхел след продажбата на джипа си.Той не е вносител или продавач на шнорхели.....просто този му е бил в излишък.А относно шнорхела поведението на джипа е коренно различно.....мотора просто мърка-не засмуква прах......и водата не е от значение:Минуси от слагане на шнорхел -няма!Плюсове.....много.Ако си решил да слагаш-слагай и не се чуди
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеГ.Статев ми предложи закупуния от него шнорхел след продажбата на джипа си.Той не е вносител или продавач на шнорхели.....просто този му е бил в излишък.А относно шнорхела поведението на джипа е коренно различно.....мотора просто мърка-не засмуква прах......и водата не е от значение:Минуси от слагане на шнорхел -няма!Плюсове.....много.Ако си решил да слагаш-слагай и не се чуди
Коментар
-
Сьс сигурност избягваш антената,тя е отгоре на калника и не пречи,ще ти е малко зор с монтажа че тя е ел и е доста обена а болтовете за захващане са на неудобно място но не пречи
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар