Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шнорхел за Паджеро-благодарение на Г.Статев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шнорхел за Паджеро-благодарение на Г.Статев

Благодарение на Г.Статев имам чисто нов шнорхел,който е вече на Паджерото ми.Днес в 10.30ч. получих пратката си от "Еконт".Благодяря на Жоро за точноста и коректноста.Благодаря на Veni1 за напътствията и снимките,които бяха от голяма помощ.Няма описвам целия процес защото ще копирам всички действия направени от Veni1.Пратката пристигна с всичко необходимо-шаблон,гайки,болтчета,планка,свързваща планка с маншон и скоби.Качвам снимките Жоре....както се разбрахме.Още веднъж -БЛАГОДАРЯ!
    Прикачени файлове

От: Шнорхел за Паджеро-благодарение на Г.Статев

Отлично си се справил.
    Браво - кефа е голям, нали?

Имаш и едно ЛС

Коментар

Днес тькмо оттренира упражнението и за моя икарус.Имаш да черпиш и един вулканизатор,две рапидки в предна десна на фиата,икаруса с кобрите не ги е усетил.

Коментар

Първоначално публикуван от bobi_70 Преглед на мнение
        Днес тькмо оттренира упражнението и за моя икарус.Имаш да черпиш и един вулканизатор,две рапидки в предна десна на фиата,икаруса с кобрите не ги е усетил.
        ...Боба-водката е от мен а като правим твоето ще се взема фотоапарата.Благодаря за всичко.И не се изказа правилно: Не "оттренира" а ОТТРЕНИРАХМЕ.Без теб нямаше да се сдправя.
        Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 10-08-10, 06:23.

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
          Благодарение на Г.Статев имам чисто нов шнорхел,който е вече на Паджерото ми.Днес в 10.30ч. получих пратката си от "Еконт".Благодяря на Жоро за точноста и коректноста.Благодаря на Veni1 за напътствията и снимките,които бяха от голяма помощ.Няма описвам целия процес защото ще копирам всички действия направени от Veni1.Пратката пристигна с всичко необходимо-шаблон,гайки,болтчета,планка,свързваща планка с маншон и скоби.Качвам снимките Жоре....както се разбрахме.Още веднъж -БЛАГОДАРЯ!
          Колега, тъй като вече е минало достатъчно време след монтажа, би ли споделил първи впечатления? плюсове, минуси...и сътветно ако положителните страни са повече, как можем да се свържем с Г.Статев за поръчка на въпросния шнорхел. Благодаря предварително!

Коментар

Г.Статев ми предложи закупуния от него шнорхел след продажбата на джипа си.Той не е вносител или продавач на шнорхели.....просто този му е бил в излишък.А относно шнорхела поведението на джипа е коренно различно.....мотора просто мърка-не засмуква прах......и водата не е от значение:Минуси от слагане на шнорхел -няма!Плюсове.....много.Ако си решил да слагаш-слагай и не се чуди

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
              Г.Статев ми предложи закупуния от него шнорхел след продажбата на джипа си.Той не е вносител или продавач на шнорхели.....просто този му е бил в излишък.А относно шнорхела поведението на джипа е коренно различно.....мотора просто мърка-не засмуква прах......и водата не е от значение:Минуси от слагане на шнорхел -няма!Плюсове.....много.Ако си решил да слагаш-слагай и не се чуди
              Така всичко звучи прекрасно, но при мен има едно малко препятсвие-заводската антена е на същия калник.....а и ако кажеш марката на шнорхела да знам какъв да търся ще ме улесниш доста, благодаря!

Коментар

Ако тьрсиш шнорхел в магазина на ул.Боряна в София има в наличност,представители са на Вромос,има в комплекта всичко налично ,дори и шаблон да монтажа

Коментар

това ме интересуваше,благодаря ти! там предполагам ще мога да го наложа и да видя дали ще избегна антената.....

Коментар

Сьс сигурност избягваш антената,тя е отгоре на калника и не пречи,ще ти е малко зор с монтажа че тя е ел и е доста обена а болтовете за захващане са на неудобно място но не пречи

Коментар

Така и изглежда според твоите снимки, но при желание всичко се преборва!

Коментар

Ive ако още търсиш шнорхел пиши на ЛС да ти кажа от къде в София да си купиш и то на много сносна цена.Чисто нови има за УАЗ,Nissan,Pajero,Toyota ....

Коментар

Кажи къде е, и на мен ми трябва, или е тайна!!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X