Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с фарове на W163

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с фарове на W163

Здравейте, колеги, имам проблем. Не мога да намеря като резервна част закрепването на H7 крушка за къси светлини към фара на ML W163 270CDI 2003 година. Прилагам снимка.
    След пълно рециклиране на фаровете се оказа, че в сервиза са монтирали чрез залепване със силикон и без преходник LED крушки H1 на мястото на късите.
    Сега се опитвам да сложа H7 халогени но нямам закрепването (премахнато е в сервиза)

Моля ако някой има да предложи

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20250927_135032_.jpg
Прегледи:139
Размер:67.0 КБ
ID:7011580

Търси цели фарове (рефлектори). Няма как да уцелиш фокуса със самоделки. Еле със силикон.
    ....и не ходи повече в тоя сервиз.
    Слагай ОРИГИНАЛНИЯ вид крушка за фара. Той е проектиран за такава.

Баси. Да лепнат цокъла със силикон.
    Мераклиите да изглеждат лъскаво с лед крушки за 20лв са повече от кюшетата. Това, че хем пречи, хем не свети, не е важно.
    Чалга за винаги!
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Kолега, на моите коли съм с каквито трябва крушки. Конкретно МЛ е на съпругата, искаше да й направят фаровете да светят силно, препоръчаха този сервиз, отидохме там. За рециклиране на рефлектор и смяна на крушки. Не съм поръчвал изрично ЛЕД да слагат - това са решили и това са сложили. Сега си бера последиците.

Коментар

Теб те разбирам прекрасно. Видях, че искаш да възстановиш оригинала. Така би направил всеки здравомислещ.
        Не разбирам тия в сервиза.
        Решили са да циганизират колата. Хубаво, няма да са първите тъмно зелени. Защо не са сложили крушка според цокъла а са го съсипали. ...или са имали едни крушки и за да ги пробутат са ти осакатили фаровете.
        Баси.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

В последно време навсякъде е така за съжаление. На Тераното ми бяха сложили по-къси долни шарнири и беше събрало гумите на V. Че и не искаха да си признаят грешката. Както и да е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X