Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes E230 W210

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Mercedes E230 W210

    От известно време търся кола за дъщерята , и се нагледах но кошници от първи собственик на реални километри. При един приятел дошла негова позната и му казала , че продава въпросния автомобил. Каза ми , че било С-класа , а то се оказа Е-класа. Въпреки , че е голям автомобил , отидох да видя автомобил на реални 182000. Не очаквах , да видя автомобил в такова състояние. Бил е на посланик в Гърция /не българин/ , купува го човек който живее в САЩ и идва само лятото в България. Та реално автомобила е каран само 3-4 години. Има съвсем дребни забележки , но няма точка ръжда , дори и по ходовата част , всичко от долу свети , както и в двигателния отсек. Автоматик е , днес му сложиха нов акумулатор , с четири нови гуми е , вътре всичко свети. Иска му се 3000лв. , най-вероятно ще ми го дадат за по-малко , не е обявен за продажба. Та се чудя да го взимам ли това нещо , вярно , че е голямо за щерката , ама всичко останало което се продава ще е на късмет. Този модел има ли някакви проблеми?
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

  • #2
    Имах такъв, но 320. Карах го около 5 години, след това го оставихме във фирмата за служебен.
    Кой ли не го кара досега, нищо сериозно не сме правили.
    Забравих да споделя, че при мен беше нов, а и досега не е стигнал 140 хиляди.
    Колата е чук, но аз не бих я взел за дъщеря, голяма е.

    Коментар


    • #3
      Имам опит с два - служебен и личен , но Е320 бензин 220к.с. с редовия шестак. Освен консумативи няма никакви проблеми и двата. При служебния имаше много ръжда и затова го спряхме. При тези коли, ако няма ръжда няма други проблеми. Тъпото е, че 230 е с анемичен мотор и не върви, според разбиранията ми.
      Единя е на около 500 000 а личния под 300 000км.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

      Коментар


      • #4
        Взимай,като не и хареса парите са си у него,не останаха много от тия без рьжда

        И не е голяма,няма да я носи на гръб я
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

        Коментар


        • #5
          Ако не го вземеш, дай контакт, за тия пари ако е така както го казваш, имам тука 3к седят и няма какво да ги правя.

          Коментар


          • #6
            Взе ли го?

            Я да ти кажа едно златно правило с тия - научете децата си да обичат Мерцедес, никога няма да им останат пари за наркотици......

            Мани майтапа,3 бона и си е среден клас Мерцедес,а като чета и запазен,малък мотор ма там с тия такси и данъци много става,звяр не и трябва и без това,какво по-хубаво.

            За 3 бона това си е кукла ако ме питаш мен,тьщата имаше един такъв,сега майка ми кара модела,и двата дизели обаче,и двата двойно на тия пари пък по описание не са в тоя вид като тоя.

            И да не крадеш на детето колата после,да не стане Тръгваме за морето ма с твойта кола,че е муцка за това
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

            Коментар


            • motor_men
              motor_men коментира
              Редактиране на коментар
              Аз за тая работа си имам Grand Voyager с три ДВД-та , и дискотека , всичкото Алпин , Мерцедеса ми идва мъничък , но такъв като него продават за 5500 , без автоматика , на 312000 "реални".

          • #7
            Един съсед караше такъв. Много каране. Човека е строител, ходеше си по обектите из БГ с него. Нещо дребно по автомата беше правил и толкоз. Обаче някъде към третата зима купето приключи. Изгни до степен да е опасна за каране. А като я взе, тук-там имаше язвички по праговете-нищо необичайно за Мерцедес.
            Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

            Коментар


            • #8
              От първите ще да е била,последните са по-защитени
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

              Коментар


              • #9
                Ръжда няма никаква , тя колата не е виждала сняг , седи в гараж в елитен квартал , вратата на гаража е в паяжини Може да го взема да го кара временно , пък после да и взема нещо по-малко а тоя да си го оставя за мене. Ако не го взема ще съдействам да го вземе друг , не искам да го купи джамбазин и да го закара на Горубляне ,с бастун в багажника и върнат на 28000 километраж. Само дето има дупка на десния калник за знаме.
                В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

                Коментар


                • IvanIvanovi
                  IvanIvanovi коментира
                  Редактиране на коментар
                  От мерцедеси не разбирам, но съм минал това с кола за щерката /вече 3-та кара/ - не се хвърляй непременно на малка кола, нищо не печелиш, освен че всички ще я пренебрегват и натискат на пътя, а голямата е и по-безопасна, а да я паркира, ще я научиш бързо.

                • motor_men
                  motor_men коментира
                  Редактиране на коментар
                  Тя в момента кара БМВ 3-та серия , исках да и взема CLK , от тия с малките гуми няма да и взема.

              • #10
                Ако не я е страх дъщеря ти да се научи да кара взимай го.Единствено в снега е малко неадекватен, но се свиква, научи ли се на тази да предвижда и да спазва дистанция в лошо време, после ще и е лесно да кара всяка кола.Имай предвид, че всякакви панели трудно се намират по морги и обяви(неизгнили) врати,калници, даже прагове се режат от моргите и се търсят като старо злато.Бих те посъветвал преди да я метнете зимата заедно с другото вкарване в бокса, едно обилно консервиране с парафин.

                Коментар


                • motor_men
                  motor_men коментира
                  Редактиране на коментар
                  С тази стърчаща муцуна трябва да свикне , после ще е по-лесно.

                • Kirilpm
                  Kirilpm коментира
                  Редактиране на коментар
                  Тракшъна му е от първите поколения и се държи малко странно в сравнение със съвременна кола, но определено върши работа.Не мога да си спомня дали при пребуксуване биеше спирачки или само отнема газта, по-скоро второто.Иначе веднъж хване ли му спатиите е послушен като всяка една кола с задно, ходи където му кажеш.Муцуната лично за мен никога не е била недостатък, виж с кола без муцуна (А клас) съм имал неприятни случки, много близки до пребиване.

              • #11
                АСР на 210 се държи съвсем адекватно, освен това може да се изключва при необходимост. Моя го кара жена ми и дава всичко от себе си да го счупи, но той не се дава. Пред нас никой не чисти снега и тя си излиза безгрижно, като изключи АСР, да не и взима газта.
                210 си е ок на хлъзгаво, но 124 иска опит с Жигули
                За мен е прекрасна кола, въпреки че е грозна като Фашизма..
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

                Коментар


                • Kirilpm
                  Kirilpm коментира
                  Редактиране на коментар
                  Първият ми опит с по-модерен АСР, само че с друго търговско наименование завърши още по смешно.Заснежена улица, през която съм минавал стотици пъти дори с галоши, чисто нов автомобил с чисто нови зимни гуми от марка, която често се рекламира на сняг, включена супер дупер "система".Пребоксува ми едно предно колело, системата находчиво веднага му бие спирачки, пребоксува другото, пак така, докато бавно и сигурно не опря по корем, газ да изчисти грайферите - курец системата работи до 30-40км/ч и продължава да тормози спирачките, накрая лопата.Та от първите модели категорично предпочитам тези, които се изключват напълно и не бият спирачки, някои се изключват напълно само след умишлено "повреждане" на системата.

              • #12
                722.6 катери много до прекъсвач на втора,има си и зимен режим и лесно не се троши или поне от 8 такива в семейството с една проблем сме нямали пък не е като да не са тормозени
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

                Коментар


                • #13
                  Съвсем скоро с Ясен се опитахме да прекараме един доста по-нов от моя мерцедес по една наклонена и заледена улица в Бояна. Ами не успяхме да го помръднем... При него АСР не се изключва и се държи подчертано неадекватно. За проба моя минава и в двете посоки, без да се замисля и с включен и изключен АСР..
                  Изобщо единственото, което не ми харесва, освен външния му вид (предпочитам W140) е данъкът и ГО за 220к.с.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

                  Коментар


                  • #14
                    Днес ходих с дъщерята , изкарах го от гаража и я натиках вътре. Но категорично се отказа от колата , не вижда пътя Действително за тази кола си трябва адаптация , с Крайслера ми е в пъти по-лесно маневрирането въпреки , е е с половин метър по-дълъг. Огледах го обстойно за ръжди , няма , колата не е мита и прана , не е подготвяна за продажба Има някакви поражения по кората под двигателя , и малки козметични забележки , но нормално при положение , че я е карал възрастен човек. Та ако някой иска да си купи автомобил на реални километри със реална сервизна история , ще му дам телефона на жената. Тука е до първи март , след това си заминава за САЩ , но до тогава ще го вземе някой джамбазин със сигурност. Виждам , че колега по-нагоре има интерес , ако го потвърди му пращам телефон. Да добавя , че е със смарт ключ и винаги е била в гараж.
                    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

                    Коментар


                    • ИВАН НЕДОКЛАНОВ
                      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
                      Редактиране на коментар
                      Аз също имам интерес , нареждам се на опашка .

                  • #15
                    Седалката се регулира и във височина в доста голям диапазон. Жена ми е 150см и 46 кг и си кара безгрижно. След нея само натискам копчето с памет за седалката с моята позиция и няма грижи.
                    За маневрирането - трудно е да намериш нещо по-маневрено от Мерц. Върти се около едното задно колело, пък и страничното огледало се наглася да си виждаш гумата като включиш задна.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

                    Коментар


                    • motor_men
                      motor_men коментира
                      Редактиране на коментар
                      То е ясно , че аз съм отвикнал , но няма смисъл насила да я мъча дъщерята да свиква.

                  Активност за темата

                  Свий

                  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                  Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                  Зареждам...
                  X