От: Мерцедес г или Роувър дефендър
За Гто ти го дава,много зор трябва да му дадеш на това Г за да гори 25,то горкото душа няма,но пък по тая причина мотора е ВЕЧЕН
За Гто ти го дава,много зор трябва да му дадеш на това Г за да гори 25,то горкото душа няма,но пък по тая причина мотора е ВЕЧЕН
.Мен лично това ме отказа от покупка на конкретен екземпляр.Поздрави!
Загрява бавно и парното идва горещо след 10ина км. Единственото нещо което така и не успях да му направя като хората беше раздатката, която отваряше едно причукване няколко хиляди км след оправянето и. А за Г-то /3/ гореше над 12-13 /карал съм го много натоварен със снимачна техника/ вътре е по-тихо изолацията е по-добра. Седиш си като бял човек на седалката без да се буташ в стъклото, доста бързо загрява и има парно. Моя извод е, че ако е кола за фън и кеф пак бих си взел Деф, има някак си много готин дух - от тия неща които не се обясняват и нямат логика. Но ако имаш парите за хубаво Г, не го мисли за мен е по-добрия избор. Няма я тази умора при по-продължително каране, което е от огромно значение при работа. Успех в намирането на правилната джипка!
Коментар