Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Мерседес, Джамбазов и другите песимисти...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За Мерседес, Джамбазов и другите песимисти...

Абе, то че фотото не е за тук, не е, ама феновете на марката може да турят по един комент - най-вероятно несвързан с марката, а със ситуацията, но все пак - джентълмени, перото е у вас - please..

едно фото, една държава, една ситуация, една марка, един народ, едно имане, едно нямане, един Мерседес....
    Прикачени файлове

От: За Мерседес, Джамбазов и другите песимисти...

наистина мерца си е мерц, но аз съм бил на по-дълга опашка в мототехника Ловеч за Вартбург , и к'во - пак не стигнаха бройките за всички.......... като се замисля и за тоалетна хартия съм виждал по-големи опашки )))))))))))))

Коментар

И аз бях там, и аз чаках...

Само не разбрах защо ме сложи при песимистите ?
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мен ме кефи опашката - тротоара за нищо го нямат,редят се директно срещу вратата,още малко им остава и ще блокират крьстовището.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Мен ме кефи опашката - тротоара за нищо го нямат,редят се директно срещу вратата,още малко им остава и ще блокират крьстовището.
          Няма такава опастност! Няма автомобили, няма трафик, даже движение няма...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Е как да има като те хората още не са си купили, отде да е тоя трафик? ...
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Само не разбрах защо ме сложи при песимистите ?
              Щото си песимист по отношение на стария мерседес, а от това по-добро...

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Няма такава опастност! Няма автомобили, няма трафик, даже движение няма...
              И мерседесите са свършили дори, ей....

Сетих се за една приказка на стар човек
              " Ей, дядовото, да знаеш какви времена бяха, хляб нямаше, гола луканка ручахме..."

Коментар

Знам къде е мястото Намира се в Габрово, зад градинката на "Главната улица". Като бях малък там се продаваше хляб. Наричахме го "Попската фурна".
                В зората на демокрацията го направиха представителство на Мерцедес, което не просъществува много дълго, въпреки "небивалия" по онова време интерес - за справки снимката от първия пост.....)))))
                Поздрави!
                NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                GSM: О887б97З79

Коментар

Първоначално публикуван от ogitoBG Преглед на мнение
                  Знам къде е мястото Намира се в Габрово, зад градинката на "Главната улица". Като бях малък там се продаваше хляб. Наричахме го "Попската фурна".
                  В зората на демокрацията го направиха представителство на Мерцедес, което не просъществува много дълго, въпреки "небивалия" по онова време интерес - за справки снимката от първия пост.....)))))
                  Поздрави!
                  Ами хората решили, че така и така чакат за хляб, що да не вземат и по един мерцЕдес да си го карат у дОма.
                  ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                  LZ1YBB

Коментар

Ще съм много щастлив ако един ден видя същата опашка пред същата "табела"
                    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                    WJ 4.7

Коментар

Според мен опашката е за дрого , но някой добронамерен и досетлив майтапчия е направил тази идейна и закачлива снимка!...но нека не разваляме замисъла на колегата пуснал тази тема. ...иии би било чудесно , ако има такава опашка, все пак марката наистина си заслужава!
                      I want out !!!

Коментар

Ами пожелавам на,всички да се наредите на такава опашка,ама не за пекарната де и да не е по-голяма,че ще започнат караници.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X