Приятели здравейте,имам проблем с възухонегнетатала на мерцедес 308д забави оборотите и спря . Той е двускоростен и ключа подава + на двата кабела към мотора на парното, но не завърта .Предполагам ,че нещо е станало в самия мотор. Проблема ми е че никога до сега не съм свалял такъв. Моля ако някой знае нещо по този въпрос нека драсне няколко реда, ще му бъда много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с парното на - Мерцедес 308д
Свий
X
-
От: Проблем с парното на - Мерцедес 308д
Други модели разбиват втулките на оста на електромотора.Някой пьт малко течна грес след добро почистване вьршат чудеса.Други скапват четки.................а за твоя модел идея нямам.Имаше някьде тема за смяната на втулките с лагери,че се скапвали на 20 години ведньж,а това много им се видя и си викат на 50 години ведньж да се занимават сьс смяна на лагери.Ако се окаже това свиркай да тьрся кьде беше темата.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
Първоначално публикуван от vvn52 Преглед на мнение......забави оборотите и спря . Той е двускоростен и ключа подава + на двата кабела към мотора на парното, но не завърта .........(+)сове отиват, но се разтърси някъде и за минус (-)
щот` без него не става.....ако сам не ти дойде музата да му ...еш ...айката, ела да ти пазя страх на мързела и заедно да го....
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
И на моя Бейбибенц му ручи вентилатора като го пусна на мах, ама все не ми се захваща да го изкормя. Ще взема да ти го докарам да му береш гайлето ти....
П.П. Свалял ли си табло на 124, че на един колега не му духа топлото, пък не ми се експериментира с тия вакуумчета и хиляди замаскирани болтчета?"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение....Свалял ли си табло на 124...което не печи да го....
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Ми ще взема да ти го доведа пък после ще трошиме заедно. Ама първо ще говоря с него и ако през почивните дни е навит, може да дойдем. Ще ти звънна преди това. Айде, че съвсем оспамихме. Май е редно да ни забършат "мъдростите"."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар